Home / Blog / Promotie: Waar koopt u het liefst uw nieuwe iPhone toestel?

Waar koopt u het liefst uw nieuwe iPhone toestel?

 

iphone 5s snoepautomaatBeste bezoeker, hartelijk welkom op onze website de-iPhone.be. U bent hier uitgekomen, omdat u hoogstwaarschijnlijk opzoek bent naar een nieuwe GSM of iPhone smartphone.

Met deze website proberen wij u snel de juiste kant op te kunnen sturen. Maar het is er sinds januari 2014 niet heel veel gemakkelijker op geworden om een nieuwe iPhone met abonnement aan te schaffen. Natuurlijk kunt u een nieuwe iPhone toestel aanschaffen bij één van de grote aanbieders van België. Maar u betaald hier helaas in veel gevallen nog wel de hoofdprijs voor.

Laatste onafhankelijke GSM winkel

Tot eind december 2013 kon u in België terecht bij een echte winkel en internet webshop; GSMwijzer. Zij boden u niet enkel onafhankelijk advies, ook boden zij een groot aanbod van GSM toestellen en smartphones voor een zeer scherpe prijs. Het bleek echter zeer lastig te zijn om telefoontoestellen aan te blijven bieden voor een prijs die u graag wenst te betalen. Bij de grotere aanbieders betaald u momenteel erg veel geld of wordt u niet toegelaten omdat u nieuwe klant bent.

Ondertussen kunt u zichzelf wel voor uw hoofd slaan omdat de iPhone toestellen net even over de grens bij onze bovenburen, gratis wordt aangeboden met maandbedragen die ook nog eens veel lager liggen dan hier in België. Maar daar lijkt nu eindelijk weer eens verandering in te zijn gekomen!

Coolblue

iPhone 5s promotie mei 2014De internetgigant Coolblue staat bekend om haar snelle bezorging en zeer bekwame hulp bij calamiteiten of storingen. Hiervoor kunt u nu ook terecht bij echte winkels!

Op dit moment zijn er 2 echte winkels in Antwerpen en Lochristi waar u terecht kunt om uw nieuwe iPhone toestel te bewonderen of om te ruilen bij defect. Opsturen kan natuurlijk ook, en kopen gaat zeer gemakkelijk via het internet.

In de meeste gevallen vandaag of voor 23:59 besteld, dan heeft u de iPhone in veel gevallen de volgende dag al in huis!

Bekijk deze promotie

20 uur per dag bereikbaar

Heeft u een vraag, dan kunt u deze uiteraard aan ons stellen. Binnen enkele minuten of uiterlijk binnen 24 uur heeft u altijd antwoord van ons. Heeft u een vraag over de bezorging van uw bestelling bij Coolblue, dan kunt u bellen tot 22:00 uur en op sommige dagen zelfs tot 23:59 met het hoofdnummer van Coolblue!

Uw mening is belangrijk voor ons!

Wij horen graag van u waar u het liefst uw nieuwe iPhone aanschaft. Is dit bij de aanbieder zelf of bespaard u liever in sommige gevallen tot wel 400 euro bij een (internet)winkel zoals Coolblue? Op dit moment kunnen wij geen andere (internet)winkels vinden waarbij u vertrouwd shopt met een zeer straffe promotie!

Waar koopt u het liefst?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 2 januari 2016

  Beste,

  Nu heb ik een gsm , en zou willen overschakelen naar smartphone van apple. Zelf wie ik niet goed welke, zoveel keuze.Het voornaamste nu is bij mij bellen,smssen, foto”s. Eens ik het heb kan het zijn dat ik er misschien meer mee doe.Zal nog veel moeten leren, want ik ken er nog niks van. Welke kunt u me aanrade, een goei batterij vind ik belangrijk die lang standbij blijft.
  Ook ben ik van plan ipad te kopen, gewoon eigen gebruik. Daar weet ik ook niet zo goed welke. Tis ook voor foto’s en internet,mailen,en ook daar moet ik nog allens leren. Geen mini die vind ik iets te klein. Ik ben een beginneling met allens.Ik zou dus ook niet de duurste nemen, ene voor een beginneling ,en gemakkelijk in gebruik

  vriendelijke groeten

  baeten myriam

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014