Home / Blog / Promotie: Nieuwe promoties Proximus met iPhone 6 & 5S

Nieuwe promoties Proximus met iPhone 6 & 5S

 

Promoties van Proximus met iPhone 6 en 5SNa een lange afwezigheid is Proximus terug met vrij goede promoties in combinatie met de iPhone 6 en 5S. Dit in combinatie met een Proximus Smart+ abonnement. Ook ú kunt nu dus de allernieuwste iPhone 6  met 16GB, 64GB of 128GB kopen. Of als u deze smartphones te groot vindt; dan is er ook nog een iPhone 5S promotie. Dit uitsluitend met een opslagcapaciteit van 16GB.

Abonnementen van Proximus zijn voor iedereen toegankelijk en u hoeft dus géén klant te zijn bij Proximus, zoals dit wel het geval is bij Telenet. Wél is het zo dat u extra korting krijgt op het abonnement als u wél al een ander abonnement hebt lopen bij Proximus, voor bijvoorbeeld internet en/of televisie. Op het moment van schrijven zijn álle modellen nog voorradig, dit kan per dag verschillen.

Bekijkt u informatie over de voorraden van Proximus op deze pagina. (u moet wel eerst even “Apple” links in het menu aanvinken en daarna “GSM + abonnement” uitvinken, foutje op de website)

Een aantal iPhone 6 combinaties uitgelicht

De abonnementen van Proximus zijn opgebouwd van laag naar hoog. Dit voor de abonnementen mét smartphone. Het goedkoopste abonnement is € 45,- per maand en het meest rijke abonnement € 90,-. Voor dit laatste abonnement krijgt u “Onbeperkt bellen in BE + 250 minuten in EU + 250 minuten naar EU”, “Onbeperkt sms’en vanuit Europa” en “6 GB in BE + 250MB in EU”. Dit is voor veel gebruikers waarschijnlijk teveel van het goede. Echter is dit wel het abonnement met de laagste prijs voor de iPhone 6 16GB. Enkele “goedkopere” voorbeelden volgen hieronder:

  • Proximus Smart+ 90, € 90,- per maand, u betaalt maar éénmalig € 99,- voor de iPhone 6.
  • Proximus Smart+ 65, € 65,- per maand, u betaalt éénmalig € 99,- voor de iPhone 6.
  • Proximus Smart+ 45, € 45,- per maand, u betaalt éénmalig € 199,- voor de iPhone 6.
Naar de iPhone 6 promotie!

Uiteraard zijn er ook ander combinaties mogelijk. Met bijvoorbeeld de iPhone 6 64GB of zelfs 128GB. Bekijkt u deze mogelijkheden hier. Ook de iPhone 6 Plus in alle maten zijn leverbaar, via de eerder genoemde link komt u ook bij deze grotere iPhone terecht.

De iPhone 5S promotie uitgelicht

In lijn met de mogelijkheden van de iPhone 6 kunt u er ook voor kiezen om de nog steeds zéér populaire iPhone 5S te kopen. Op dit moment is er nog maar één model beschikbaar; namelijk de iPhone 5S met 16GB opslag. Ook bij de 5S kunt u kiezen uit diverse abonnementen. Hieronder wederom een greep uit de combinatiemogelijkheden:

  • Proximus Smart+ 65, € 65,- per maand, u betaalt éénmalig € 49,- voor de iPhone 5S.
  • Proximus Smart+ 45, € 45,- per maand, u betaalt éénmalig € 49,- voor de iPhone 5S.
Naar de iPhone 5S promotie!

Welk volume qua abonnement u ook kiest, het toestel is dus altijd € 99,-. Het gaat er hierbij dus meer om hoeveel u wilt bellen, smsen en mobiel internetten. Bekijkt u hier meer combinatiemogelijkheden en informatie,

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

  1. 28 september 2015

    lijk me nogal ingewikkeld Heb nu een éénvoudig samsung gsm maar han mijn berichten niet lezen op internet;

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014