Home / Blog / Nieuws: Welke iPhone 6 kunt u het beste kiezen?

Welke iPhone 6 kunt u het beste kiezen?

 

iPhone 6 flink groter scherm en in 16GB 32GB 64GB 128GB uitvoering

Zoals u hier bij ons heeft kunnen lezen, komt de iPhone 6 begin september uit en zal deze (hoogstwaarschijnlijk) niet duurder uit gaan vallen dan de huidige iPhone toestellen. In elk geval met een contract van 2 jaar.

iPhone 6 met meer geheugen en groter

iPhone 6 met 16GB 32GB 64GB of 128GB

De nieuwe iPhone 6 zal op de markt verschijnen in twee groottes. Eerder schreven wij hier al over het feit dat de iPhone 6 in 4.7 inch en 5.5 inch op de markt beschikbaar zal komen. De nieuwe iPhone met een display van 4,7 inch en 16GB geheugen zal naar berichtgeving voor het zelfde geld te koop worden als de huidige iPhone 5S met 16GB geheugen.

iPhone 6L (large)?

De grotere versie van de iPhone 6 gaat niet 6L heten maar 6 Plus. Zojuist is ons te gehoor gekomen dat Apple een order heeft geplaatst van maar liefst meer dan 66 miljoen toestellen, voor haar eerste iPhone 6 productie. Dit zijn er veel meer dan voorgaande jaren. Echter, het leeuwendeel van deze bestelling zal bestaan uit iPhone 6 toestellen met een display van 4.7 inch. De 6 Plus toestellen met een display van 5.5 inch lijken nog te kampen hebben met enkele productie-probleempjes van het touch-display.

iPhone 6 toestel

De vraag: is een iPhone 6 met 16GB geheugen voldoende?

In de wereld van de digitalisering gaat alles snel. Veel zaken volgen elkaar rap op, en beeldmateriaal en video’s worden steeds beter van kwaliteit. En daar hangt ook een keerzijde aan. Want is de kleinste uitvoering met 16GB aan geheugen, voor de iPhone 6 nog wel voldoende? Wij denken eerlijk gezegd van niet. Als u ziet wat er tegenwoordig allemaal op de telefoon aanwezig staat dan is dit bijzonder veel. Wanneer ik voor mijzelf spreek staat de telefoon vol met oude foto’s die mee zijn gekomen van de iPhone 3GS naar de 4S en momenteel staan op de iPhone 5S. Daarnaast dient u ruimte vrij te houden voor iOS updates van Apple. U heeft al snel meer dan 2 GB aan vrije ruimte nodig om uw updates uit te voeren. De ruimte die een foto of video inneemt, wordt alsmaar groter, en niet te vergeten de Apps.

Een iPhone 6 tip van onze redactie

Neem goed in overweging voor welk nieuw iPhone 6 toestel u wenst te kiezen. Die nieuwe iPhone 6 zal naar verwachting nog steeds niet uitbreidbaar zijn met extra geheugenkaarten. Bekijkt u huidige telefoon goed, bekijk welke applicaties u heeft geinstalleerd en ook echt nodig heeft. Bekijk al uw video’s en foto’s weer eens en bepaal welke u nu echt, of misschien niet meer nodig hebt.

Meer nieuws van onze Redactie…

‘iPhone 6 wordt op 9 september aangekondigd’

Volgens zéér betrouwbare bronnen is het nog maar enkele weken wachten totdat Apple de iPhone 6 zal introduceren! Deze nieuwste iPhone, die volgens geruchten in twee formaten op de markt komt, zou op 9 september 2014 worden aangekondigd. Zo hebben niet nader genoemde bronnen gemeld aan The Wall Street Journal, Bloomberg en Recode dat Apple

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

De goedkoopste iPhone promoties van België

De populairste smartphone is onbetwist de Apple iPhone, ongeacht of we het nu over model 5s, 4S of 4 hebben. Om de drie maanden gaan er meer dan 40 miljoen smartphones over de wereldtoonbank! Wil ook jij de iPhone kopen? Bekijk dan de door ons geselecteerde goedkope aanbiedingen, promoties en abonnementen. Je kunt de iPhone

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

Aanbiedersvergelijk: Proximus, Mobistar & Telenet

Feit is dat in België “slechts” drie operatoren ongeveer 90% van alle mobiele aansluitingen beheren. Uiteraard hebben wij het dan over Proximus (onderdeel Belgacom), Telenet en Mobistar. Wat is nu het ideale abonnement (voor uw iPhone) en is vergelijken wel mogelijk? Het gaat immers niet alleen over prijs, dekking is toch ook zeker belangrijk! Om u

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 13 oktober 2014

  Ik ben wel bereid om van provider over te schakelen indien deze betere voorwaarden garanderen.

 2. 13 oktober 2014

  Mijnheren. In antwoord op Uw reactie, waarvoor veel dank, deel ik U hierbij mede dat ik over een PROXIMUS-abonnement 65+ Beschik. Hoogachtend. Antoine Wyns.,

 3. 3 september 2014

  Mijnheren. Ik dank U voor antwoord. Ik kan U alleen maar mededelen dat ik een iPhone 4s bezit en er zeer tevreden mee ben. Of de nieuwe iPhone 6 nu pas in januari 2015 of later beschikbaar is, zelfs indien deze duurder is maakt mij niets uit. Als ik een nieuwe GSM koop is het de bedoeling de nieuwste versie te bezitten en geen afdankertje. Ik zal deze van Belgacom terugsturen en ik zie wel hoe het eindigt. Desnoods koop ik mij zelf een nieuwe iPhone 6. Hoogachtend. Antoine Wyns.

 4. 31 augustus 2014

  ‘Mijnheren. U stelt me een nieuw abonnement 75+ tesamen met een iPhone 5s voor terwijl er begin september de iPPhone 6 uitkomt die me veel meer interesseert. Bij het ontvangen van de iPhone 5s zal de nieuwe iPhone 6 reeds beschikbaar zijn. Ik verzaak dus aan de 5s en kies voor de nieuwe IPhone 6. Gedaan te RONSE op 31/08/2014 en getekend Antoine WYNS.

  • 1 september 2014

   Beste Antoine,

   Waar heeft u het iPhone 5S abonnement afgesloten? Bij Mobistar, Belgacom of Telenet?

   De iPhone 6 zal niet eerder bekend gemaakt worden dan 9 september 2014. De prijzen en abonnementen zullen daarna pas bekend worden. De eerste leveringen verwachten wij niet voor einde september of mogelijk pas begin oktober. U dient mogelijk dan nog 1 of 2 maanden langer te wachten voordat u het nieuwe toestel in ontvangt kunt nemen.

   Echter kunnen wij oktober of november niet garanderen. De nieuwe toestellen komen altijd als eerste beschikbaar in America, en pas enkele weken later in Europa, op zijn vroegst. Volgende week hopen wij u meer nieuws hierover te kunnen melden.

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014