Home / Blog / Nieuws: Bij Proximus een smartphone voor 1 euro!

Bij Proximus een smartphone voor 1 euro!

 

Wat in Nederland al meer dan een decennia de normaalste gang van zaken is, wordt nu ook langzaamaan in België “gewoon”. Als je bij onze noorderburen een GSM abonnement afsluit kan het zomaar zijn dat je jouw telefoon gratis krijgt! Gratis? Ja gratis! Maar voor niets gaat de zon op, de telecom operator vraagt hier wel loyaliteit voor terug. Bijvoorbeeld dat je minimaal 24 maanden je abonnement blijft houden.

Naast de Telenet iKing & iKong actie waarbij je de iPhone voor een paar euro kon kopen heeft nu ook Proximus zéér interessante aanbiedingen! Het is SOLDEN bij Proximus! Bij Proximus zijn deze aanbiedingen wel tijdelijk en beperkt af te sluiten en zijn alleen voor nieuwe klanten voor Proximus.

Proximus Smart+ 25

€ 25,- € 22,50 /maand

=

180 min
+

Onbeperkt sms’en
+

1GB

 

WebVoordeel:

€ 50 korting: € 2,50 x 20 maanden

Nokia Lumia 620 Zwart Nokia Lumia 620 Wit Nokia Lumia 620 Groen

Proximus Smart+ 35

€ 35,- € 32,50 /maand

=

300 min
+

Onbeperkt sms’en
+

2GB

 

WebVoordeel:

€ 50 korting: € 2,50 x 20 maanden

Samsung Galaxy S3 / SIII Mini Wit Samsung Galaxy S3/ SIII Mini Blauw

Proximus Smart+ 65

€ 65,- € 61,25 /maand

=

Onbeperkt # minuten
+

Onbeperkt sms’en
+

5GB + 4G toegang!

 

WebVoordeel:

€ 75 korting: € 3,75 x 20 maanden

Sony Xperia™ Z Zwart

Op zoek naar de iPhone 5, 4S of 4 promoties?

Bekijkt u dan ook de promotie van Telenet met de iPhone 5: De iKing & iKong promotie is terug! de iPhone 5 16GB kopen vanaf € 79,-! De iPhone 4S vanaf € 1,- en de iPhone 4 8GB voor maar € 1 euro! Bekijk hier meer informatie over de tijdelijke promotie of klik op het plaatje om naar de juiste aanbieding te gaan:

Voorwaarden promotie Proximus

Uiteraard zijn aan deze promotie ook voorwaarden gekoppeld. Graag geven wij u een samenvatting / opsomming van de belangrijkste punten:

 • Aanbieding geldig van 01/04/2013 tot 31/05/2013.
 • Aanbieding beperkt tot de eerste 19.000 klanten (9000 voor de Nokia Lumia 620; 7000 voor de Samsung Galaxy SIII Mini en 3000 voor de Sony Xperia™ Z). Zolang de voorraad strekt.
 • Nieuwe Proximus Smart+ 25-klanten ontvangen een Nokia Lumia 620 voor de prijs van € 1 (€ 259,99).
 • Nieuwe Proximus Smart+ 35-klanten ontvangen een Samsung Galaxy SIII mini voor de prijs van € 1 (€ 299,99).
 • Nieuwe Proximus Smart+ 65-klanten ontvangen een Sony Xperia™ Z voor de prijs van € 1 (€ 649,99).
 • Aanbieding geldig voor elk nieuw contract van 24 maanden.
 • Opzegging van het contract vóór de vervaldatum geeft aanleiding tot de betaling van een verbrekingsvergoeding, waarvan het bedrag afhangt van de ontvangen korting en de resterende periode tot de normale vervaldatum van uw gsm-contract.
 • Maximaal 30 dagen tussen de activeringsdatum van het abonnement en de levering van de smartphone.
 • 1 smartphone per klant.
 • Prijzen zijn incl. btw, Auvibel-bijdrage en € 0,05 recyclagebijdrage inbegrepen.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 14 november 2013

  Hallo iedereen! Zeer belangrijk ! Mobiel voor 1 euro? Maar wel met een contract van 24 maanden !

  Even uitrekenen ???

  22,50 euro ( abonnement ) – 15 euro ( abonnement met zelfde aantal minuten en smsjes + internet overal te vinden) is gelijk aan 7,5 euro verschil dat u meer betaald. 7,5 euro x 24 manden! = 180 euro. 180 euro voor een gsm van zogezegd 1 euro. 180 euro betaal je voor een gsm dat nieuw in de winkel 179 euro kost ! HAHA !

  Als proximus niet slim is ? Mafiozi … Laat staan dat na 24 maanden de waarde van de gsm met ongeveer 45 percent afneemt !

  PUUR INTZAKERIJ !

  • 14 november 2013

   Beste Aex, uw rekensom is op onze website vaker gehouden en is correct. Het hoeft dan ook niet altijd een goede deal te zijn en het is dan ook goed dat u dit onder de aandacht brengt. Los van de duidelijke rekensom zijn er veel consumenten die geen dure smartphone willen kopen, dan is dit een ideale promotie om het geld uit te sparen en gespreid te “financieren”. U kunt dus uw geld op uw bankrekening laten staan of daar andere uitgaven mee bekostigen. Dat producten na verloop van tijd minder waard worden, dat geldt voor meer producten. Denkt u bijvoorbeeld aan auto’s, fietsen en televisies.

 2. 25 mei 2013

  hallo, waar zijn de acties nog bezig voor de gsm van 1 e? ik ben nu bij proximus met herlaad kaarten. wil wel een abonnement, met de actie voor gsm van 1 e grtz

  • 27 mei 2013

   Beste Kathleen & Geert,

   Deze acties zijn helaas niet meer mogelijk. Bekijk ook onze vermelding helemaal bovenaan deze pagina. Proximus heeft deze promotie acuut beëindigd of zijn door hun voorraden heen.

 3. 23 mei 2013

  proximus heeft mij aantal maal gebeld met een aanbod gsm voor 1 euro ;
  Wilde er wel op ingaan 4x terug gebeld wachttijd meer dan een half uur .
  Zouden mij een email sturen niks gezien .
  Morgen is het de laaste kans ben thuis smorgens tussen 10.u en 12.u .
  Hopelijk komt alles nog in orde .

  • 24 mei 2013

   Beste Patrick,

   Mogen wij u vragen waarom morgen de laatste kans is? U kunt ook van deze schitterende 1 euro deals gebruik maken online.

   U klikt op deze pagina gemakkelijk op 1 van de telefoon toestellen naar keuze, en daar vindt u alle informatie om voor 1 euro online via internet een nieuwe telefoon aan te schaffen.

   • 27 mei 2013

    Zou graag de lumnia bestellen bij proximus +25.
    Ik klik op een van de 2 en ik word doorverwezen naar coolblue waar ik dan toch nog de gsm aan volle pot moet betalen met abonement :s

    Heel raar

 4. 19 mei 2013

  Beste, ik heb via mail bevestigd dat ik graag in ga op jullie actie Proximus Smart +25. Ik kreeg als bevestiging dat ik binnen de drie weken een brief zou krijgen met de mogelijke verkoopsadressen waar ik mijn Nokia zou kunnen afhalen. Maar nu kreeg ik recent opnieuw een sms waarin stond dat ik mij moest haasten om eventueel nog te kunnen genieten van deze actie. Is mijn abonnement nu aangepast of niet? Vriendelijke groeten.

  • 20 mei 2013

   Beste Sara,

   Het spijt ons, maar hier kunnen wij u helaas geen antwoord op geven. Wij geven advies en tips, maar werken niet rechtstreeks voor Proximus, Belgacom of Mobistar. Hierdoor kunnen wij u voorzien van onafhankelijk advies.

   Van Nokia toestellen weten wij ook veel minder af dan iPhone toestellen.

 5. 2 mei 2013

  Beste, ik ben wel geinteresseerd in jullie actie, maar heb jullie e-mail per ongeluk verwijderd. Ik ben reeds klant bij jullie, kan ik de mail opnieuw ontvangen?

  • 2 mei 2013

   Beste Barbara, wij hebben recent geen mailing verzonden naar onze bezoekers. Als u gebruik wilt maken van deze promotie kunt u het beste klikken op de telefoon naar uw keuze en u wordt direct verwezen naar de webshop die o.a. deze actie voert.

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014