Home / Blog / Nieuws: iPhone-foto’s draadloos op je Windows-pc

iPhone-foto’s draadloos op je Windows-pc

 

Iedere Apple gebruiker is inmiddels bekend met Fotostream op vrijwel alle Apple devices. In een notendop: via Fotostream kan je op al je Apple devices je foto´s bekijken, bijna realtime! Voor diegenen die hybride door het leven gaan bestaat er óók de mogelijkheid om gebruik te maken van deze synchronisatiefunctie, gewoon op Windows-pc’s! Toegegeven, het is wel iets minder sexy..

Download Fotostream voor Windows

Fotostream is gemakkelijk te gebruiken omdat de synchronisatie van de foto´s verloopt via iCloud. iCloud is de gratis cloudvoorziening van Apple standaard opgenomen in elk Apple-device. Een deel van de iCloud-mogelijkheden, waaronder Fotostream, is ook beschikbaar op het Windows platform (vanaf versie Vista). Wat je hiervoor moet doen is wel eerst de volgende software downloaden en installeren: iCloud-configuratiescherm voor Windows.

Ok, de software gedownload? Stap 2…

Dubbelklik op het zilveren icoontje met de wolk in je systeemvak (rechtsonder in je scherm, het rechterdeel van de taakbalk). Zet simpelweg een vinkje bij Fotostream en voila, jouw foto’s op je iPhone zijn vanaf nu keurig te vinden op je pc. Ok, niet helemaal keurig omdat de structuur zo goed als weg is. De foto´s worden geplaatst in de map Afbeeldingen. Hier mag je zelf structuur in aanbrengen.

Last but not least: als je per ongeluk op je iPhone of iPad een foto hebt gewist, ga dan snel naar jouw pc of Mac. Er bestaat een grote kans dat je dát plaatje daar nog wél aantreft.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014