Home / Blog / iPhone5: Telenet iKiNG met iPhone 5 voor 249 euro!

Telenet iKiNG met iPhone 5 voor 249 euro!

 

iPhone 5 aanbieding bij Telenet

iPhone 5 voor €99 !

Telenet kwam exclusief en als eerste op de Belgische markt met de spik-splinter-nieuwe iPhone 5 van Apple voor slechts 99 euro! Maar u krijgt meer. Voor slechts 45 euro per maand krijgt u bij een iKing 300 belminuten + 10.000 smjes en 1 GB internet! Dit is echt een waanzinnig scherp aanbod die niet snel overtroffen kan worden door een andere operator!

Overstappen?

Overstappen is sinds kort erg simpel. Binnen een paar minuten bent u overgestapt bij welke andere operator u ook zit. Lees onderaan deze pagina hoe dit exact in zijn werk gaat. Of u nu bij Proximus of Mobistar zit.

Bekijkt u via deze link de speciale iKing & iKong pagina…

Wat krijgt u?

U kunt uw iPhone kiezen met 2 verschillende type abonnementen:

 • iKING (met zeer veel minuten, sms en internet) Lees alles hierover op deze pagina.
 • iKONG (met belachelijk veel minuten, sms en internet)
 • Ontdek hoe u een iPhone 5 krijgt vanaf € 1.

De prijs die u voor de iPhone betaald is afhankelijk van het type iPhone toestel en abonnement dat u afsluit. Een iPhone met meer intern geheugen kost u natuurlijk meer. En bij een abonnement met meer belminuten betaald u juist weer minder bij voor de iPhone 5. De telefoon is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, namelijk de: iPhone 5 met 16GB, 32GB of 64GB voor de groot verbruikers en muziek liefhebbers.

iKING, nieuw in België!

Met het iKing abonnement van Telenet krijgt u al zeer veel. U krijgt maar liefst 300 belminuten per maand, dat is 6 uur non-stop praten. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt u daar ook nog eens 10.000 smsjes bij – dat is bijna onbeperkt en niet bij te houden – en 1 GB internet. Dat is 1000MB, en staat gelijk aan echt heel veel internet pagina’s bekijken en afspelen. U kunt hiermee ook gemakkelijk internet radio luisteren bijvoorbeeld.

Samengevat krijg u:

 • 300 belminuten
 • U kunt gebruikmaken van alle netwerken
 • Naar zowel vaste en mobiele lijnen
 • Zowel overdag als snachts
 • U krijgt 10.000 smsjes
 • 1 GB mobiel internet
Bekijk deze acties en meer…

Uw bel en internet verbruik bijhouden

Uw verbruik controleren? Dat kan gemakkelijk via de TelenetMobile-app of in Mijn Telenet.
Exlusief van Telenet: gratis mobiel internet via Wi-Free (met meer dan 1200 Telenet-hotspots!)

Maar wat nu wanneer u extra verbruikt?

Wij de redactie kunnen het ons amper voorstellen dat u over deze abonnement specificaties heen gaat. Maar mocht dit toch gebeuren, dan gelden de volgende tarieven. Deze tarieven worden door Telenet in acht genomen wanneer u meer gebruikt dan u vooraf heeft ingekocht:

 • Belminunten: € 0,15/minuut
 • Sms: € 0,10/sms
 • Internet: €0,03/MB mobiel internet (dus niet Wifi)

Onze buurlanden

Wanneer u zich in een van onze buurlanden bevindt, dan maakt u gebruik van een ander netwerk dan Mobistar, Proximus en Telenet. In dit geval moet u, ook al bent u nog binnen uw belminuten extra betalen voor elke minuut die u belt, sms of MB internet dat u gebruikt. De volgende tarieven gelden voor de iKing abonnement:

 • Bellen: vanaf € 0,35/minuut
 • Gebeld worden: vanaf € 0,09/minuut
 • Sms verzenden: vanaf € 0,10/sms
 • Sms ontvangen: gratis
 • Mobiel internet: vanaf € 0,30/MB

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 3 september 2014

  Beste,
  Wij zijn telenet klant bij jullie qua tv.
  hoeveel kost mij een iPhone zonder abonnement en hoeveel zou mij een iPhone kosten met een abonnement van 12a15euro per maand
  groetjes
  sarah

  • 3 september 2014

   Beste Sarah, een los toestel kost vrijwel overal 699 euro (zonder abonnement). Met abonnement is de iPhone 5S verkrijgbaar vanaf 99 euro, maar dan wel met een 2 jarig abonnement van 45 euro per maand. Helaas is er geen promotie op dit moment in combinatie met een 15 euro abonnement.

 2. 11 mei 2014

  we hebben allebei een iking met iphone 4s. mijn vriendin haar abonnement verloopt volgende maand. uiteraard kan ze gewoon blijven bellen en sms’en. maar ze zou graag terug een abonnement aan gaan met toestel maar dan iphone 5. kan ze dan gewoon naar een telenetshop gaan en haar huidig abonnement laten aanpassen en naar huis gaan met een iphone 5 of moet ze effectief haar abonnement stop zetten paar weken wachten en terug een iking afsluiten zodat ze dan wel kan genieten van iking met iphone5?

  groetjes jochen

  • 13 mei 2014

   Beste Jochen,

   Als uw abonnement / contract volgende maand eindigt (daarmee bedoelen wij de werkelijke contractsduur en niet de minimale 6 maanden die wettelijk gelden) dan kan uw vriendin zo een nieuw abonnement afsluiten met een iPhone 5 toestel. Echter kunnen wij niet voor Telenet antwoorden, en kan een medewerker soms toch anders doen besluiten. In dat geval raden wij u aan om de klantenservice te benaderen.

   U en uw vriendin bent al klant bij Telenet, dus wij verwachten dat dit geen probleem zou moeten opleveren.

 3. 7 maart 2014

  Beste moet je exact 4maand klant zijn of ongeveer wij zijn aan onze 4de maand bezig maar exact is dat op 29 maart.

 4. 1 november 2013

  Beste,
  Ik heb sinds eind januari een iPhone 5 met een contract van 2 jaar maar zou het mogelijk zijn dat ik het contract opzeg omdat ik graag een andere gsm wil kopen.

  Met vriendelijke groeten

  Nathalie

  • 3 november 2013

   Beste Nathalie, het is mogelijk om uw contract op te zeggen. Maar dit gaat u wel geld kosten. Dit omdat u een korting op het toestel heeft gehad met de voorwaarde dat u 2 jaar lid blijft. U kunt natuurlijk wel uw contract houden en een nieuw los toestel kopen, de iPhone 5 kunt u dan misschien verkopen.

 5. 20 oktober 2013

  Beste,

  Dit klopt inderdaad! Aanstaande vrijdag is het zover , da’s 100% zeker, maar ik was benieuwd naar de promo’s. Maar daar kunnen jullie dus ook nog geen antwoord op geven…
  Toch bedankt voor het antwoord

 6. 20 oktober 2013

  Hoi,

  Ik wou gewoon even weten of Telenet met promo-pakketten komt op de nieuwe IPhone 5S met Iking of Ikong, zowel voor 16 als 32 GB…. Momenteel vind ik er zelf nog niets over terug….

  • 20 oktober 2013

   Beste Kc,

   Telenet is een meesteres is het verborgen houden van haar nieuwe promoties en/of aankondigingen van nieuwe toestellen. Wij hebben uit een zeer betrouwbare bron vernomen dat de nieuwe iPhone 5S en 5C dit jaar wel eens zouden kunnen verschijnen vanaf 25 oktober.

   Op dit moment van schrijven weten wij ook helaas nog niet meer, maar wij houden dit zeer nauwlettend in de gaten. Als u zich onderaan deze pagina inschrijft, dan ontvangt u direct van ons een vermelding zodra het mogelijk is geworden om de nieuwe iPhone 5S of 5C te bestellen bij Telenet!

 7. 19 oktober 2013

  Ik heb een king abonnement en zou graag een iPhone kopen ,ben ik verplicht om een iking abonnement te nemen of kan ik met mijn king abonnement ook met een i phone werken.
  Ik zou mijn iPhone los kopen

  • 19 oktober 2013

   Beste Joeri,

   U bent niet verplicht om een iKing abonnement of contract af te sluiten. U kunt uw King abonnement gewoon meebrengen naar uw nieuwe iPhone. U heeft hoogstwaarschijnlijk wel een nieuwe chip of simkaart nodig. Maar deze kunt u aanvragen bij Telenet.

   Wij hebben er geen kennis van welk iPhone toestel u wenst. Een tweedehands of een nieuwe? In sommige gevallen bent u voordeliger uit met een nieuw iKing abonnement met bijvoorbeeld een iPhone 4S voor slechts 1 euro. Los zal u zeker nog 500 euro betalen.

 8. 7 september 2013

  Kan je met een andere gsm (geen iphone) ook een i king abonnement nemen en de iphone gewoon kopen en meenemen?

  • 8 september 2013

   Het iKing abonnement is speciaal ontwikkeld voor de iPhone. Als u geen iPhone wilt kopen dan kunt u beter een gewoon King abonnement afsluiten, dit kan eventueel ook met de HTC One of Galaxy S4.

 9. 2 september 2013

  Het bedrijf betaalt de telefoonkosten en ik heb buiten de IPhone 5 die dus op het bedrijf staat met mijn gsm nummer geen andere telefoon en/of aansluiting.
  Dit is dus mijn zelfde privénummer wat ik altijd al heb gehad dat nu op de IPhone 5 met afbetalingsplan staat op naam van het bedrijf( ondertussen al 5 maanden).

  Groeten

  • 2 september 2013

   Dus officieel is het telefoonnummer van de zaak (omdat zij ook het abonnement betalen). De enige optie die wij zien is dat u het bedrijf vraagt of u het telefoonnummer over mag nemen. Maar wij vermoeden dat dit niet zo makkelijk gaat. Een andere oplossing zien wij eigenlijk niet.

   Wellicht wilt het bedrijf meewerken als u ook de abonnementskosten voor uw rekening neemt, alsmede de iPhone 5 met de resterende 19 maanden. Maar oprecht een lastige situatie.

 10. 1 september 2013

  Hallo redactie,

  Ik werk momenteel voor een bedrijf die een nieuwe iPhone 5 via telenet hebben gekocht op 24 maanden met I king 5 maanden geleden. Mijn gsm nummer dat ik al 15 jaar heb staat ook op dit toestel.

  Ik verlaat dit bedrijf binnen 2 maanden,
  Hoe kan ik op een eenvoudige manier mijn gsm nummer meenemen?

  Alvast bedankt

  • 1 september 2013

   Beste Andy,

   Wij hebben toch iets meer informatie nodig om je goed te kunnen helpen.

   Het meest gemakkelijke antwoord is: de simkaart uit het toestel nemen en deze in een eigen telefoon stoppen.

   Maar wij vragen ons af, wie betaald er nu voor de telefoonkosten? Het bedrijf of jij zelf?

   Het bedrijf waarvoor je werkt heeft de Telefoon (in dit geval) een iPhone 5 toestel aangeschaft, voor zover is het ons duidelijk. Zit jij zelf ook bij Telenet of bij aan andere aanbieder (Proximus, Belgacom?). Want het is volgens ons niet mogelijk om een telefoonnummer dat van jou is, op een rechtmatige manier door het bedrijf te laten gebruiken. In dat geval zou het telefoonnummer nog steeds van jou zijn.

   Wij vernemen graag een reactie om je goed van dienst te kunnen zijn!

 11. 28 juli 2013

  Hey

  Ik zou graag een abonnement nemen bij Telenet met een iphone 5. Maar ik ben al heel mijn leven een base klant. Stel dat ik nu na een paar maanden telenet niet echt zie zitten. Kan ik mijn contract opzeggen zonder de iphone weer terug te geven?

  • 29 juli 2013

   Beste Leen,

   Wij begrijpen uw mogelijke zorgen voor het onvoorziene. Wij spreken zeer veel personen die de sprong hebben gewaagd om van Belgacom, Proximus of Base naar Telenet te gaan. En wij kunnen u mededelen dat 99% van de personen die wij spreken zeer tevreden is met de kwaliteit van Telenet.

   Om uw vraag te beantwoorden, ja het is mogelijk om Telenet na 6 maanden op te zeggen. Indien u een 2 jarig contract heeft afgesloten, en u wilt uw iPhone behouden, dan zal Telenet hier een vergoeding voor vragen. Telenet bekijkt per individu wat de vergoeding hiervoor zal zijn. U moet dan denken aan een paar honderd euro. Wanneer u het contract na een jaar of 1,5 jaar wenst stop te zetten, dan zal dit een flink lagere vergoeding zijn.

 12. 14 juli 2013

  Hallo

  Ik heb gewoon king abonement en wil gewoon los iphone 4 kopen.
  Ook gewoon mijn king houden , zal dit lukken met nieuwe iphone ?

  Thanks
  Gene

  • 15 juli 2013

   Beste Gene, u kunt heel goed uw huidig abonnement gebruiken met een los gekochte iPhone 4. Bekijkt u eens ons artikel over de goedkoopste iPhone als los toestel. U kunt al snel 160 euro besparen op het kopen van een los toestel via een Nederlandse webshop.

 13. 4 juli 2013

  Hallo,ik heb een vraagje, heb me op 18 juni van Proximus naar Telenet king abonnement overgestapt. Nu mijn vraag is kan ik zonder kosten gewoon overstappen naar een ijking abonnement met iphone?

  • 7 juli 2013

   Beste Wendy,

   Dit zal helaas niet zo gemakkelijk gaan. U kunt vanaf 6 maanden uw huidige contract opzeggen, waarna u een iKing abonnement kunt afnemen met een iPhone toestel.

   Wanneer u voor 18 oktober/november uw contract stop laat zetten, kunt u per 18 december een nieuw iKing abonnement met iPhone toestel afsluiten.

 14. 28 juni 2013

  Ik heb een i King abonnement voor 2 jaar – daar kan /wil ik niet onderuit
  Maar Nu is de vraag :
  Wij willen thuis overschakelen van telenet naar Belgacom tv / internet/ vaste telefonie

  Kan dit ? Want bij de aanschaf van King of Kong moest je telenet klant zijn
  Alvast bedankt , Tamara

  • 30 juni 2013

   Beste Tamara,

   U bedoelt dat u momenteel minder betaalt aan maandelijkse kosten dan iemand die geen klant is bij Telenet voor uw GSM abonnement.

   U geeft aan dat u een iKing abonnement heeft afgesloten voor 2 jaar bij Telenet. U kunt tegenwoordig al na 6 maanden opzeggen. Dit is wettelijk geregeld. Echter zou het kunnen dat Telenet u in dat geval een bedrag kan vragen omdat u voordeel heeft genoten van uw mobiele telefoon.

   In het geval u klant zal blijven bij Telenet met uw GSM, en u stapt over naar de Packs van Belgacom, dan zou u mogelijk 5 of 7 euro extra moeten betalen (per maand) voor u GSM abonnement.

 15. 27 juni 2013

  Hoi,

  Ben van plan om een nieuwe iphone 4S te kopen, omdat mijn 3 jaar oude samsung galaxy zijn laatste adem aan het uitblazen is.
  Nu heb ik al een king abonnement van 15€/maand. Maar als ik het goed versta moet ik dus bij telenet een iking abonnement afsluiten van 45€/maand.
  En dit enkel omdat ik nu graag een iphone zou hebben, en de simkaart niet zou passen. Klopt dit.
  Heb al eens met telenet helpdesk gebeld en ze sturen mij naar een winkel voor meer uitleg.

  • 29 juni 2013

   Beste Tommy,

   Heb je ook het aantal belminuten en internet dat je nu hebt afgesloten bij Telenet vergeleken?

   De promotie bij GSMwijzer met Telenet kent 2 abonnementsvormen, waarvan de voordeligste 45 euro per maand kost. Hierbij krijg je 300 belminuten en 1 GB (1000 MB) internet per maand.

   Omdat je momenteel een abonnement hebt, dien je deze helaas wel eerst op te zeggen bij Telenet. De promotie geldt alleen voor het afsluiten van een nieuw contract.

   Helaas hebben wij nog geen betere aanbieding van de iPhone 4S gevonden. 45 euro per maand, en eenmalig 99 euro voor de iPhone 4S is de beste aanbieding van dit moment.

   U zou er ook voor kunnen kiezen om het huidig abonnement van 15 euro per maand te behouden, en de iPhone 4S los aan te schaffen voor 579 (in Nederland). Lees hoe u voordeliger een nieuwe iPhone kunt aanschaffen hier: http://www.de-iphone.be/nieuws/los-iphone-toestel-aanschaffen-in-nederland/

   • 29 juni 2013

    Beste,

    jazeker de bel minuten en dergelijke heb ik vergeleken, het is inderdaad meer, maar als je met de gewone king toekomt.
    Weet ook wel dat de iphone 4S rond de 600 € kost maar als je de promotie van telenet ziet rond de Iphone 4S 149€ + abonnement van 24 maanden aan 45€/maand. kost mij de Iphone 4S wel een pak meer hé. Als ik mijn 15 €/maand er af trek kom ik op 45 – 15 = 30€ x 24 = 720€ + 149€ = 869€ voor de iphone 4S (toch een duur promotie vind ik als mijn berekening kloppen hé). Nu nog de vraag als de 24 maanden om zijn kan ik dan terug naar een King gaan in plaats van de iKing. dus 15 i.p.v. 45€/maand. Zal nog eens moeten nadenken wat voor mij het beste zal zijn.

   • 29 juni 2013

    Nog vergeten.

    Als ik nu wel ergens anders een iphone 4s koop, moet ik ook een andere simkaart hebben, omdat deze voor de iphone 4s kleiner zijn.
    Kan ik dan mijn simkaart met kingabonnement omruilen voor een kleinere simkaart met king abonnement, of komt hier ook een meerkost bij.

    In ieder geval bedankt voor de reacties.

    • 29 juni 2013

     U heeft momenteel 150 belminuten en met de iKing krijgt u 300 minuten per maand. Wanneer wij rekenen met een bedrag van 25 euro per maand, dan blijft er inderdaad een restbedrag van ongeveer 20 euro per maand over dat u betaald voor het iPhone toestel.

     Wanneer u 20 euro maal 24 maanden rekent, komt u uit op een bedrag van 480 euro, plus 99 euro bij aanschaf van uw abonnement is 579 euro.

     Stel dat u morgen een iPhone 4S wilt aanschaffen, dan heeft u dus de keuze om direct 579 euro te betalen, plus uw huidig abonnement van 15 euro per maand te laten doorlopen.

     Of… U zegt u contract op, sluit een nieuwe af met iPhone 4S voor slechts 99 euro, en het restant bedrag (480 euro) betaalt u geleidelijk over de komende 2 jaar, zonder rente.

     De keuze is aan u.

     Ps: u kunt bij de Telenet winkel een nieuwe Sim halen voor uw iPhone 4S. Waarschijnlijk wel tegen een kleine vergoeding. Als u een nieuw contract afsluit, dan krijgt u hier automatisch een juiste simkaart bij.

 16. 23 juni 2013

  Ik heb nu een Ikong abonnement en betaal 45 euro per maand. Kan ik na 24 maanden ook een gewoon kong – abonnement nemen voor mijn Iphone? Want vind dat hier ook voldoende sms’jes en belminuten inzitten voor mij.

  Groetjes
  Anke

  • 24 juni 2013

   Beste Anke. Wat u voorstelt dat kan. U zou zelfs kunnen overstappen naar een hele andere operator. Of tegen die tijd: als er een nieuwe promotie is met de iPhone 6 of iPhone 7 kunt u een nieuwe promotie kiezen. En bijvoorbeeld uw huidige iPhone 2e hands verkopen.

   Groet, Team De-iPhone.

 17. 16 mei 2013

  ık wıl graag ın ıphone 5 bestellen hoe kan ık het bestellen via niet naar de shop te gaan en kan ık deze ook deze ook gebruıken ın turkıye M.VG

  • 17 mei 2013

   Beste Durmaz,

   U kunt uw iPhone 5 bestellen en ontvangen in België, en daarna prima gebruiken in Turkije. Een bestelling plaatsen vanuit Turkije en de iPhone 5 daar geleverd krijgen zal niet lukken verwachten wij. Maar de iPhone 5 toestel is universeel, en zal dus geen problemen (moeten) opleveren in Turkije verwachten wij.

 18. 13 mei 2013

  Is er nog de mogelijkheid om een iphone (4 – 4S – 5) aan te kopen samen met het King abbonnement? Of is er nu enkel het iKing abbonnement?

  Groetjes

  • 13 mei 2013

   Hallo Britt,

   Klopt, de iPhone toestellen zijn enkel nog te verkrijgen met een iKing (of iKong) abonnement.

   Wens je een non-iPhone toestel (samsung, LG, Nokia) dan krijg je automatisch wel het King abonnement.

   De “i” van iKing staat bij Telenet voor iPhone!

 19. 12 mei 2013

  Hallo ik heb een vraagje ik heb een king abbonement kan ik kosteloos overschakelen naar iking.
  Laat me iets weten

  • 12 mei 2013

   Hallo Rebekka,

   Hoe lang loopt je huidige King abonnement van Telenet al? Is dit langer of korter dan 6 maanden?

   En wil je jouw huidige toestel bewaren of graag gebruik maken van een nieuw toestel?

 20. 11 maart 2013

  wat als ik een iking abonnement heb maar dit is via een vriend maar hij wil het abonnement op mijn naam zetten ookal ben ik geen telenet klant kan dit ?

 21. 5 maart 2013

  iking bestaat niet meer …de website vermeld dat deze formule niet meer mogelijk is

  • 6 maart 2013

   Beste Wamros,

   U heeft helaas gelijk, wij gaan hier achteraan en hopen spoedig met een vergelijkende of mogelijk betere aanbieding online te komen.

 22. 5 maart 2013

  Mijn zoon krijgt van zijn papa een Iking abonnement met gsm. De papa is pas klant van telenet, ikzelf( de moeder) al meer dan 5 jaar ( we zijn gescheiden). Als ik het contract nu teken, kan het dan na 4 maanden overgezet worden naar de papa?

 23. 21 februari 2013

  Hallo, bij ons thuis hebben we internet en digitale tv van telenet maar dat staat dus wel op de naam van mijn vader en ik zelf ben nog geen 18 kan ik dan een iKing abonnement aangaan of niet ?

  • 22 februari 2013

   Beste Bob,

   U kunt helaas zelf nog geen contract afsluiten bij Telenet. U zou uw ouders kunnen vragen of zij een mobiel internet contract willen afsluiten voor u. Het voordeligst bent u uit met een instap iKing contract waarbij u de iPhone 5 voor slechts 199 euro in plaats van 670 krijgt.

   • 22 februari 2013

    Oke bedankt !

 24. 17 februari 2013

  Het gewone King abonnement kost 15€, in de Iking 45€ zit het zelfde, maar met extra 500mb (als optie in de King 10€). Je betaalt dus 20€ meer!

  Dus betaal je 199€ voorschot en 20€ x 24 maanden = 679€ voor de Iphone 5!

  Eigenlijk doe je 10€ voordeel want ze verkopen hem los voor 689€. Mooie deal eigenlijk bij Telenet!

  Bij vroegtijdig opzeggen van abonnement wel restwaarde toestel te betalen, dit is eerlijk maar mag wel duidelijker aangegeven worden…

 25. 11 februari 2013

  Vandaag in de telenetwinkel geweest en omdat ze hier thuis belgacom hebben gaat het dus niet!

 26. 7 februari 2013

  hallo, ik heb op dit moment zelf een abonnement bij proximus maar wil graag het king abonnement van telenet proberen en daarbij de iphone aan te kopen. Maar ik woon thuis en mijn ouders hebben internet en tv van belgacom, is dit een probleem? of kan ik probleemloos met mijn gsmabonnement overschakelen naar telenet? Grtz

  • 7 februari 2013

   Hallo Jurn,

   Dit hoeft geen probleem te zijn. Of je probleemloos kunt overstappen van Proximus naar Telenet hangt mede af van hoe lang je abonnement loopt en of het voor bepaalde of onbepaalde tijd is. Hoe lang loopt jouw abonnement al? Kan je ons ook dit laten weten?

   Belangrijk: Je kunt gebruik maken van dit aanbod als je in een aansluitbaar gebied van Telenet woont. Tevens moet je minstens 4 maanden een Telenet abonnement hebben op digitale tv, internet of vaste telefonie. Heb je dit niet? Dan kan je helaas geen gebruik maken van het aanbod.

   • 8 februari 2013

    Daar heb ik geen idee van, ik weet dat mijn abonnement begon te lopen van augustus 2011, maar hoelang ik er aan vast zit weet ik eigenlijk niet meer. Kan ik dit ergens navragen?

    • 8 februari 2013

     Ik heb hier net op een oude factuur teruggevonden: u hebt een Generation MTV 15abonnement
     bij Proximus. Het contract loopt af op 04/08/2013.

     Dus dan zal het niet gaan vrees ik.. ik dacht dat mijn contract maar 1 jaar was, maar het zal dan 2 jaar geweest zijn :-) Daarnaast hebben we geen Telenet abonnement, spijtig. Maar dank voor jullie snelle reacties!

 27. 1 februari 2013

  Wanneer ik een Iphone 4 koop kan ik dan bellen met mijn huidige simkaart uit mijn bexstaande GSM en zoniet wat kost dan het goedkoopste internet aansluiting daarbij.

  • 4 februari 2013

   Hallo GerardSimons,

   U bedoelt dat u een losse iPhone 4 wenst aan te schaffen en dat u uw huidige abonnementsvorm wenst te behouden? Dit kan natuurlijk. Wel moet u rekening houden met de grootte van de Simkaart. Wij denken dat de simkaart die u nu bezit wel zal gaan passen. Enkel voor de iPhone 4S en de iPhone 5 zijn veel kleinere versies van de Simkaart benodigd.

   Het voordeligst bent u uit wanneer internet onderdeel is van uw telecom abonnement/contract. Tegenwoordig kunt u ook prepaid internet aanschaffen bij de vestigingen van Carrefour. U betaald dan enkel wat u gebruikt, en wanneer u connectie kunt maken met Wifi, dan zal de iPhone 4 deze de voorkeur geven boven uw dure internet verbinding via de provider.

   Meer informatie over Carrefour kunt u hier terug vinden: Carrefour Prepaid Mobile Internet

 28. 23 januari 2013

  hallo , kun je de iphone 5 ook verkrijgen aan een 1 euro abonnement of zonder de 199 euro in eenmaal te

  te betalen maar maandeliks in het iking abonnement , wij hebben hier thuis reeds vele jaren 2 base abonnementen maar zouden overwegen naar telenet over te stappen , gr jan

  • 23 januari 2013

   Hallo Jan,

   Wat betreft uw vraag met betrekking tot de iPhone 5 kunnen wij u mededelen dat dit helaas niet mogelijk is. Dit toestel is zo hagel nieuw, dat hier nog wel een eenmalig bedrag voor moet worden bijbetaald.

   Wanneer het u niet uitmaakt of u een iPhone 4S wilt met een Telenet abonnement, dan betaald u nog maar 99 euro voor de iPhone 4S.

   Wanneer u kiest voor Telenet met een iPhone 4, dan krijgt u deze er voor 1 euro bij!

   Wanneer u bij dit artikel klikt op de rode button “iPhone 5 voor 199 euro” en u vervolgens kiest voor iKing en vervolgens voor een iPhone toestel, dan krijgt u een overzicht met alle iPhone toestellen met het bedrag dat u dient bij te betalen.

   Mocht u nog verdere vragen genieten, dan vernemen wij dit graag van u.

   Alvast succes met uw keuze.

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014