iPhone-6-MobistarWe hadden als eerste gezien dat u bij Proximus kunt Pre-orderen, nu kan dit ook voor de iPhone 6 Plus! Maar dan bij Mobistar.. De grotere versie van de iPhone 6 is nu als eerste in de voorverkoop te bestellen bij Mobistar. Wij verwachten dat ook deze versie van de iPhone ontzettend populair zal worden, mede dankzij de langere standby tijd (bijna 50% langer dan de iPhone 6). Ook bij de iPhone 6 Plus zijn de prijzen gelijk aan die van Proximus en Telenet. Zodra de bundelpromoties online staan zal het prijzengevecht starten. 

Prijzen iPhone 6 Plus Mobistar

Mobistar heeft tot nu toe nooit ontzettend scherpe aanbiedingen gehad. Maar toch kunt u ook bij Mobistar dit keer goeie acties verwachten. De iPhone 6 is hot! Dus ook bij Mobistar kunt u vast over enkele weken honderden Euro’s besparen. Wij houden uiteraard alle aanbiedingen en promoties goed in de gaten om de beste aanbiedingen en combideals voor u te spotten. Zodra Mobistar ook daadwerkelijk de promoties live heeft zullen wij deze pagina zo snel mogelijk updaten. Bekijkt u deze pagina dan ook met regelmaat of schrijf u in voor onze nieuwsbrief (rechtsonder op de pagina).

iPhone 6 Plus nu als Pre-Order bij Mobistar

iPhone 6 Plus Mobistar

iPhone 6 image

In alle kleuren 16GB opslag
Als Pre-Order
Geen abo

Toestelprijs:
€ 799,-

iPhone 6 Plus Mobistar

iPhone 6 image

In alle kleuren 64GB opslag
Als Pre-Order
Geen abo

Toestelprijs:
€ 899,-

iPhone 6 Plus Mobistar

iPhone 6 image

In alle kleuren 128GB opslag
Als Pre-Order
Geen abo

Toestelprijs:
€ 999,-

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

  1. 11 augustus 2015

    Graag info over i phone 6+ en eventueel i phone 6s+

    • 29 augustus 2015

      Beste Dirk, Zodra meer informatie bekend is over de 6S zullen wij hier een nieuwe pagina voor maken. Houdt onze website dus goed in de gaten.

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014