iPhone 5c promotie mei 2014

Eindelijk was het moment daar: Op 10 september is de iPhone 5c (staat voor de 5 beschikbare kleuren: 5 colours!) wereldkundig gemaakt! Apple heeft een grote stap genomen door nu ook vrolijke kleuren in het portfolio op te nemen. Verder heeft de Apple iPhone 5c zéér sterke overeenkomsten met de iPhone 5, maar onderscheid zich enorm door het kleurrijke keuzepalet! Kortom; de iPhone 5c heeft al het goede van de iPhone 5, maar dan nét iets vrolijker!

Opvallendste eigenschappen iPhone 5c

 • De iPhone 5c is er in het groen, roze, geel, blauw en wit
 • Met 599 euro voor de 16 GB-variant is de 5C verre van goedkoop
 • De prestaties van de 5C doen niet onder voor die van concurrenten
 • De behuizing is van polycarbonaat, (idem als de Galaxy S3 / S4)
 • Het scherm, de resolutie en de camera zijn identiek aan de iPhone 5(s)
 • Door de 5c en 5S zal de 5 op korte termijn niet meer leverbaar zijn
 • De iPhone 5S is geen enorme verandering, maar wel “future proof”

Ok, de 5c lijkt op de 5. Eigenlijk is alleen het jasje anders. Feit is wel dat de iPhone 5c kwalitatief hoogwaardig is én blijft, en gewoon een goede koop! Wilt u geen extroverte iPhone? Bekijkt u dan eens de iPhone 4S of iPhone 5S.

Bekijkt u de pagina’s van Proximus of Telenet of Mobistar voor alle promoties!

iPhone 5c beschikbaar in België

De iPhone 5c zal zoals bij alle voorgaande modellen als eerste verkrijgbaar worden in Amerika. Lang gingen de geruchten over het gegeven dat de 5c alleen beschikbaar zou worden in de Aziatische landen, dit omdat Android en met name Samsung daar erg sterk aanwezig is. Gelukkig is de iPhone 5c ook verkrijgbaar in België! Uiteraard zijn de iPhone 4S en iPhone 5 zéér goede en waardevolle toestellen, maar met de 5c heeft u nu ook keuze uit kleuren!

Kleur, de behuizing en het ontwerp

De iPhone 5c is beschikbaar in 5 kleuren (eigenlijk 4 want wit is geen kleur, maar ok..). Of u deze kleuren mooie vindt is natuurlijk een persoonlijke mening. Wat wel een feit is is dat u vanaf nu de keuze heeft of u een vrolijk onderscheidend kleurtje wilt, of toch wit, grijs of zwart. Tot op heden was eigenlijk alleen Nokia met de Lumia´s zo kleurrijk, bij veel andere fabrikanten moest het met een hoesje worden opgevrolijkt.

De behuizing van de 5C is gemaakt van polycarbonaat. Dit is een zeer stevig plastic ook wordt gebruikt in het maken van bijvoorbeeld de Galaxy S3 en S4. Het plastic is erg hard en voelt een stuk veiliger dan het fragiele glas van de bijvoorbeeld de iPhone 4S.

Blijf op de hoogte van de laatste iPhone 5c promoties

Standaard met iOS 7

Van de nieuw ontworpen icoontjes tot een kleurrijke bij-jouw-iPhone-5c passende wallpaper. Één ding zal u direct opvallen aan het nieuwe iOS: iOS7 bekend kleur! Kleur is namelijk helemaal verweven in het nieuwe besturingssysteem. iOS7 sluit naadloos aan bij het ontwerp van de gekleurde iPhone 5c. Veel van de (traditionele) manieren waarop veel eigenaren dagelijks hun iOS gebruikte, zijn in iOS versie 7 onder handen genomen. Voorbeeld, foto’s worden op een nieuwe manier gearchiveerd en gerangschikt. Namelijk op basis van de locatie en datum van het nemen van de foto. U heeft natuurlijk altijd al foto’s, e-mails en dergelijke kunnen versturen. Maar vanaf nu kan dit ook via AirDrop. AirDrop laat u deze bestanden draadloos delen met een andere (door u goedgekeurde) andere iPhone in de buurt.

Ook Safari, de internetbrowser van Apple, is flink onder handen genomen. Het bekijken van webpagina’s geschiet nu full screen waarbij het “venster” langzaam verdwijnt naar de achtergrond. Hierdoor zie je dus meer informatie op het scherm zonder het scherm groter te maken. Kortom, iOS7 is ontworpen om óók de iPhone 5c makkelijker, efficiënter en met meer fun te bedienen!

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 27 augustus 2014

  Hallo hoeveel kost het toestel allee,? Wil geen abonnement ?

  • 27 augustus 2014

   Hallo Silke, een los toestel is mogelijk, maar daarvoor betaald u nog wel 599,99 euro! Momenteel zijn alleen Geel en Blauw op voorraad. Alle kleuren zijn uiteraard te bestellen.

   Voor meer informatie, kijk HIER

 2. 27 mei 2014

  Hallo die iphone zal ik die dan echt gratis krijgen of is dat dan met een abonnement ? want zonder abonnement mag ik hem enkel dus gelieve een mailtje te schrijven bedankt mvg stacey

  • 28 mei 2014

   Beste Stacey, de iPhone is alleen goedkoop te krijgen in combinatie met een abonnement. De telecomoperatoren moeten toch ergens aan verdienen, op zich wel te begrijpen. Helaas is niets écht helemaal gratis in de wereld :-)

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014