Wij zeggen het u eerlijk, u kunt eigenlijk beter niet meer kiezen voor een iPhone 4S.. Niet om het toestel, maar om de prijs. Wij hebben namelijk veel betere promoties voor u gevonden waarbij u een veel nieuwere iPhone 5S of 5C of zelfs de 6 of 6 Plus ontvangt voor een spotprijs! Dus voor minder geld, ontvangt u een veel meer toestel.
Team De-iPhone.be
iPhone 4s promotie 2014

Momenteel hebben wij twee zeer voordelige promoties met de iPhone 4S voor u gevonden. Deze beide acties zijn geldig in Belgie. Wij hebben deze acties niet in de winkels van Proximus, Telenet of Mobistar terug kunnen vinden. U kunt profiteren van deze promotie door deze op internet af te sluiten. Online afsluiten = zeer veel euro’s besparen!

De beste actie die wij hebben gevonden is een iPhone 4S met 64GB geheugen voor slechts 99 euro in combinatie met een Telenet iKing 2 jaar abonnement. U kunt ook kiezen voor het iKong abonnement met nog veel meer minuten en SMS.

U betaalt dan nog 396 euro voor het toestel. Als u veel belt bent u natuurlijk wel voordelig uit met dit abonnement.

Een iKing abonnement voor de iPhone 4S is al beschikbaar vanaf 150 belminuten en 1 GB internet voor 15 euro per maand! De iPhone 4S is enkel nog verkrijgbaar in 8GB versie. U heeft in dit geval wel een zeer nette prijs per maand. Met de iKing betaald u 15 euro per maand, maar wel iets meer voor het toestel als u zich committeert voor 2 jaar.

Wilt u de nieuwste iPhone 4S kopen? Dan is het erg belangrijk om de verschillen t.o.v. de iPhone 4 en de iPhone 5 goed in het vizier te hebben. Vlak na de bekendmaking van de iPhone 4S, op 4 oktober 2011, hoorden wij veel opmerkingen over dat de 4S ‘gewoon’ een iPhone 4 is. Wij zien dit toch echt wel anders.

Diverse reviews tonen aan dat er subtiele maar duidelijk merkbare verschillen zijn. Qua design lijkt de smartphone inderdaad op de iPhone 4, dat ziet iedereen. Om deze reden gaan wij graag in op de sterke punten van de iPhone 4S in verhouding tot de iPhone 4.

Bekijk ook de verschillen: iPhone 3GS, 4, 4S & 5.

1. Sterkere processor

De dual-core A5 processor van de nieuwe iPhone 4s gebruikt evenveel RAM als de iPhone 4, maar heeft 2 cores. Dit betekent dat het beschikt over bijna 2 keer zoveel rekenkracht. Deze zorgen ervoor dat de 4S erg prettig, snel en efficiënt werkt. Dit biedt grote voordelen ten aanzien van de Apps en andere functionaliteiten!

Ook de batterijduur is verbeterd: je kunt een uur langer bellen via 3G. Over de batterijduur tijdens dagelijks gebruik zijn de meningen verdeeld; veel mensen klagen dat de batterij niet lang mee gaat. De mobiele ontvangst is wel verbeterd dankzij twee antennes met een geautomatiseerd intelligent schakelmechanisme.

Base

Simyo

Simyo België

Proximus

Mobistar

Mobistar

2. Verbeterde camera iPhone 4S

iPhone 4S CameraDe camera van de iPhone is altijd erg populair geweest, maar sinds kort razend populair. De camera van de iPhone 4S presteerde het zelfs om de meest gebruikte camera te worden van Flickr, een van de grootste online websites waar foto’s gedeeld kunnen worden. Voor de kenners; de lens heeft een groter diafragma (f/2.4) en is de belichtingssensor verbeterd. In het dagelijkse gebruik wordt het hierdoor simpelweg makkelijker en leuker om mooiere foto’s te maken. Bij het filmen kan de 4S zelfs 1080p full-HD-kwaliteit aan. Bovendien krijgt u hulp van de automatische beeldstabilisator die kleine handbewegingen corrigeert.

De iPhone 4S heeft een 8-megapixelcamera (MP) met extra’s zoals een flitser, een infrarood-filter en groter diafragma om foto’s bij slechte belichtingsomstandigheden te maken. 8MP geeft feitelijk aan dat uw foto groter is dan bij een lager aantal MP. Dit is handig als u bijvoorbeeld uw foto wilt uitsnijden of wilt laten uitprinten op een groot oppervlak. Hoe hoger de resolutie hoe groter het oppervlak scherp kan blijven. Zelfs professionele fotografen zouden er gebaat bij zijn om altijd een lichtgewicht camera met goede kwaliteit op zak te hebben. En dan te bedenken dat de iPhone ook kan bellen, browsen op het internet en muziek kan afspelen.

3. Verbeterde antenne iPhone 4S

We hadden al geconcludeerd dat het exterieur van de iPhone 4S sterk lijkt op dat van de iPhone 4. Toch zijn er enkele belangrijke verschillen, zo is de antenne is een van de weinige delen waardoor u kunt zien dat u met een 4S te maken heeft. In tegenstelling tot de iPhone 4 heeft de iPhone 4S een dual-antenne waardoor u minder risico loopt dat uw bereik wegvalt als u de iPhone verkeerd vasthoudt. Erg plezierig als u net een belangrijk gesprek aan het voeren bent.

De mooiste iPhone en Smartphones binnen 24 uur in huis!

4. Opslagcapaciteit

Voor iedereen die 32GB te minimaal vond is er dan ook goed nieuws: de iPhone 4S is verkrijgbaar met maar liefst 64GB geheugen! Vergelijkbaar met de iPod touch. Dit betekent dus meer muziek, meer video’s, meer foto’s en nog meer Apps binnen handbereik!

5. Het nieuwe begrip: Siri

Apple SiriApple introduceert met de iPhone 4S ook de persoonlijke assistent Siri. Deze maakt gebruik van spraakherkenningstechnologie van Nuance. Vanwege de hardware eisen heeft Apple aangegeven dat Siri niet op voorgaande modellen beschikbaar. De dual-core A5-processor van de 4S zou genoodzaakt zijn om Siri goed te kunnen laten werken. U start Siri door op de homeknop te drukken en even vast te houden. Spreek daarna de opdracht in, bijvoorbeeld “What time is it?” of “Wake me at 8″. Voorlopig is Siri alleen beschikbaar voor de iPhone 4S en iPhone 5 in het Engels, Frans en Duits.

6. Apple iCloud

Apple iCloudSinds iOS 5 bestaat er iCloud. Dit is een online opslagsysteem van Apple voor al uw Apple apparaten die op internet aangesloten zijn. Hiermee kunt u back-ups van contacten, uw agenda en notities synchroniseren in de virtuele wolk van Apple. Veilig en handig. Daarnaast worden foto’s direct in de iCloud opgeslagen en kunt u ze meteen bekijken op al uw andere iOS apparaten zoals uw iPad, iPod Touch en iMac. U krijgt 5GB gratis opslagruimte voor uw apps, contacten, back-ups, agenda en notities waarmee u ruimte genoeg moet hebben.

Ook is het natuurlijk heel erg handig wanneer u een Apple apparaat kwijtraakt of stuk is. Uw gegevens staan online en worden automatisch na het opnieuw aanmelden bij iCloud draadloos op je nieuwe apparaat gezet. Verder heeft Apple nog een handige functie voor je iPhone. Find my iPhone. Deze functie van iCloud vind door middel van assisted GPS de locatie van uw telefoon. Handig voor wanneer uw iPhone gestolen is of als u niet meer weet of uw de iPhone op werk of thuis hebt laten liggen. iCloud en iOS 5 zijn te verkrijgen voor de iPhone 3GS, de iPhone 4, iPhone 4s en iPhone 5.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 18 maart 2015

  Ik denk er aan om een iPhone4S aan te schaffen maar wil mijn huidige gsm nummer wel behouden. Hoe kan ik al mijn gegevens (contacten, sms’en, foto’s, agenda, …) van mijn huidige gsm (een Nokia, geen smartphone !!) overzetten naar de iPhone ?? En wat met mijn Proximus sim kaart ? Kan ik bij een Proximus winkel terecht om die switch te laten uitvoeren ??

 2. 30 januari 2015

  Ik zoek een 4S zwart 64Gb
  Met oude firmware!
  Ios 5.0.1 zou grandioos zijn maar 6.1.2 evenzeer.
  Ik heb momenteel een ios 4S op ios 8.1.2 draaien en heb deze phone nieuw eind 2011 op ios 5.0.1 gekocht. Ik weet dus van iedere update de werking van het toestel. Het snelst weliswaar vandaag met oudere apps nog steeds te downloaden mits de auteur te raadplegen. Dus wie weet kunnen jullie mij dit toestel voor een aanvaardbare prijs aanbieden.

  Luc Vl.

 3. 6 februari 2014

  Waar kan je op dit ogenblijk de beste koop doen voor een Iphone 4s?
  Heb momenteel een king 15 abo waar ik nog tot 01/2015 aan vast zit

  • 6 februari 2014

   Beste Bart, is uw huidig abonnement aangekocht met een toestel? Als dit niet het geval is, dan kunt u vanuit regelgeving al na 6 maanden overstappen. Op dit moment heeft Telenet een promo waarbij u de 4S 64GB kunt kopen voor 149 euro. Mobistar heeft nog een actie met de 8GB versie, maar dan zonder abonnement en als los toestel á 350 euro. Proximus heeft geen acties momenteel.

   • 7 februari 2014

    dat was toen met een toestel voor 1 € erbij. heb toen een Sony experia erbij genomen. Maar ben niet zo tevreden van dit toestel

    • 8 februari 2014

     Dan zou u nu inderdaad een los toestel kunnen kopen. De goedkoopste in België is bij Mobistar, de 4S 8GB voor 350 euro. In Nederland is deze bij bijvoorbeeld Belsimpel.nl 337 euro, de 16GB versie alweer voor 520 euro.

  • 17 november 2014

   Prima toestel, als je van plan bent om u huis in brand te steken.
   Hier is de lader ontploft (slechts 2 maanden oud)

 4. 5 december 2013

  Ik snap niet goed waarom Telenet blijft volhouden dat zij een mooie promotie aanbieden met de iPhone voor 1 of 99 euro acties. Als je het bedrag van de iPhone in de actie optelt bij 24* 45 euro (bij iKing) dan kom je steeds op een bedrag uit dat een stuk boven het bedrag ligt moest je een iPhone los kopen en bij telenet een King abonnement (dat dan 15 euro is) neemt voor 24 maanden.

  Misschien kunnen jullie mij duidelijk maken of ik het juist voorheb, of ik ergens iets verkeerd zie.

  • 6 december 2013

   Beste Tijmen, uw beredenering is correct. Alhoewel de 1 euro promoties tegenwoordig gelden voor de 5S en 5c. Deze promoties zijn met name gericht op diegenen die geen 700 euro upfront willen of kunnen betalen voor een smartphone.

 5. 25 november 2013

  ik wens een iphone 4 te kopen. nu is mijn provider base maar ik ben bereid over te stappen mocht er een betere deal op de markt zijn.

  • 26 november 2013

   Beste Annemieke,

   Op dit moment kunt u eigenlijk alleen een iPhone 4 los aanschaffen of met abonnement bij Mobistar. Bij Proximus helaas niet meer, en bij Telenet moet u minstens 4 maanden een ander product hebben afgenomen. Heeft u misschien telefonie of televisie bij Telenet afgesloten?

 6. 11 november 2013

  Hallo, graag had ik een Iphone 4s16gb gekocht in combinatie met proximus easy 15 of smart 15. Waar kan ik deze gaan kopen of bestellen?

  • 11 november 2013

   Beste Alain,

   Het is helaas niet meer mogelijk om een iPhone 4S (of andere iPhone toestel) aan te schaffen in combinatie met een Proximus contract.

   U kunt nog wel een los iPhone toestel aanschaffen, met een los abonnement van Proximus. Maar wij snappen dat u hier niet naar opzoek bent..

   Wij hopen dat dit wel weer mogelijk wordt, maar voorlopig vooruitzicht laat dit nog niet zien.. U kunt zichzelf opgeven onderaan onze website, dan krijgt u automatisch een bericht van ons zodra het weer mogelijk is om een iPhone met Proximus abonnement af te sluiten.

 7. 8 mei 2013

  Goedemorgen,

  Momenteel heb ik via mijn werkgever een abonnement bij Proximus (Bizz Mob. Team 10). Nu heb ik van mijn werkgever vernomen dat ik mag overstappen naar een Smart 15 abonnement bij Proximus en de iPhone 4s erbij mag bestellen. Hoe pak ik dit nu best aan? Ik heb begrepen dat dit niet via de Belgacom-winkels kan?

  Alvast bedankt voor uw antwoord!

  • 9 mei 2013

   Beste Melissa,

   U heeft gelijk, bij de Proximus winkels en/of online Proximus pagina kunt u geen iPhone 4S toestel verkrijgen.

   Tot voor kort kon u op gsmwijzer.be meer informatie terugvinden over de aanbieding waarbij u wel een iPhone 4S kunt verkrijgen in combinatie met een Proximus contract, helaas is deze website sinds 1-1-2014 offline. Wij willen u er wel even op attenderen dat u toch nog wel 478 euro moet bijbetalen in combinatie met een Proximus Smart 15 abonnement.

   Indien u opzegt en overstapt naar een iKing abonnement van Telenet, kost dezelfde iPhone 4S u maar 149 euro!

 8. 20 februari 2013

  Super promotie!

 9. 20 februari 2013

  Goede dag, ik kom er geheel niet meer uit. Zit vast in het web. Kunt u mij adviseren of ik beter een iPhone 4s los of met een contract kan afsluiten. ? Alvast bedankt.

 10. 26 oktober 2012

  Hallo, is er ergens net zo’n mooie promotie als die van Telenet met de iPhone 5, maar dan met de iPhone 4S? Greotjes Birgitte

 11. 25 oktober 2012

  Nog 1 vraag. Heb ik icloud nodig? En is dit gratis voor mij??

  • 25 oktober 2012

   Beste Marc, het staat u vrij om de iPhone 4s te kopen waar u wilt. Dat kan zowel bij Neckermann met goede leveringsvoorwaarde alswel bij Apple zelf.

   Over uw vraag betreft iCloud. Dit is een dienst van Apple, welke tot 5 GB gratis aan u wordt aangeboden. Daarboven kunt u ervoor kiezen om dit te blijven gebruiken of niet. Kiest u ervoor om iCloud te blijven gebruiken dan kost dit 80 dollar per jaar.

   Succes met uw keuze!

   • 17 maart 2013

    Klopt niet van die 80 dollar. iCloud is gratis en onmisbaar. Het synchroniseerd ook je agenda en contactpersonen. Tussen je andere toestellen en computers.

 12. 25 oktober 2012

  Hallo u raad het mij aan om de iPhone 4S bij Neckerman aan te schaffen? Is dit het voordeligst? Of kan ik beter bij Apple zelf een nieuwe iPhone kopen?

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014