De iPhone 4 is niet meer leverbaar! Door de komst van de 5S en de 5c wordt de iPhone 4 niet meer gemaakt door Apple. Wilt u toch een wat ouder model, bijvoorbeeld vanwege de prijs. Bekijkt u dan de pagina over de iPhone 4S. Heeft u vragen over de iPhone 4? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.
Team De-iPhone.be
iPhone 4

De iPhone 4 heeft een compleet ander design dan z’n voorgangers. De iPhone 4 bestaat uit drie segmenten: Twee glazen platen en een metalen frame. De iPhone is hierdoor veel dunner dan zijn voorgangers, maar weegt nog ongeveer hetzelfde. De rest van de afmetingen van de iPhone 4 zijn ongeveer gelijk. De iPhone 4 was één van de meest gewilde en verkochte iPhones van België. Dit geldt voor zowel de specificaties van het toestel als ook zijn huidige prijsstelling. Bekijk ook onze iPhone 3GS, 4, 4S en 5 vergelijkingspagina.

1. iPhone 4 Retina display

De iPhone 4 heeft een nieuw soort touchscreen meegekregen, genaamd ‘Retina Display’. Het Retina-display op iPhone 4 is het scherpste, levendigste telefoonscherm dat u ooit heeft gezien.

Het Retina Display is een scherm met vier keer meer pixels op hetzelfde oppervlak ten opzicht van voorgangers.

Base

Base belgie

Simyo

Simyo België

Proximus

Mobistar

Mobistar

De dichtheid van de pixels is zelfs zo hoog dat het menselijk oog niet in staat is om afzonderlijke pixels te onderscheiden! Teksten, afbeeldingen, video’s en spellen zien er hierdoor waanzinnig scherp uit.

2. Multitasken: Snel wisselen tussen Apps

Geen probleem! Op de Apple iPhone 4 kan je diverse programma’s tegelijkertijd open hebben en deze op de achtergrond laten draaien. Open meerdere applicaties en switch uiterst gemakkelijk tussen alle openstaande Apps. Dit zonder dat de App op de voorgrond trager wordt of dat de batterij meteen leegloopt!

3. HD video’s, facetime bellen en HDR fotograferen

Met de 5-megapixel camera in de iPhone 4 maakt u super gedetailleerde opnamen. In de iPhone 4 zijn dan ook twee camera’s verwerkt: één op de voorkant, en één op de achterkant van de telefoon.

De camera op de achterkant is in staat om HD video’s op te nemen. Deze video’s kunt u vervolgens in deze kwaliteit naar Youtube uploaden, of zelfs e-mailen naar uw vrienden en familie. De camera op de achterkant kan foto’s maken van 5MP, en dus kan de iPhone 4 uw digitale camera overbodig maken. Bij onvoldoende omgevingslicht biedt de ingebouwde LED-flitser uitkomst. Ook foto’s nemen op grotere afstand is dankzij de 5x digitale zoom geen probleem.

De camera op de voorkant van de iPhone 4 stelt u in staat om gebruik te maken van Facetime. Facetime is feitelijk gratis videobellen via WiFi, ook met iPod Touch-gebruikers. Groot voordeel is dat Apple Facetime ook beschikbaar heeft gesteld voor andere fabrikanten. De kans is dus erg groot dat u binnenkort ook concurrerende smartphones kunt Facetimen.

4. Antenne weggewerkt in het frame van de iPhone 4

iPhone 4 antenneHet metalen frame houdt alle onderdelen bij elkaar. Anderzijds dient het frame ook meteen als antenne voor GPS, wifi en bluetooth. Dit is vrij uniek voor een smartphone, want normaliter wordt de antenne in het toestel zelf verwerkt. Op deze nieuwe manier worden de signalen door de uitwendige metalen rand niet geblokkeerd en is de bereikbaarheid sterk verbeterd.

5. Internetten en mailen op de iPhone 4

Op de iPhone is het mogelijk om via de standaard aanwezige Safari-browser te internetten. Internetten kan via 3G of Wi-Fi technieken. Wij adviseren u om thuis en op vaste andere adressen WiFi verbindingen aan te vragen om zo het dataverbruik drastisch te verminderen. De Safari browser is zo gebouwd dat alles zo goed mogelijk wordt weergeven op het toch relatief kleine scherm. Zo kun je bijvoorbeeld op een bepaald gedeelte van de pagina inzoomen om dat stuk te bekijken, dit heet “Pinchen”.

Op een multifunctioneel apparaat als de iPhone kan een mail-functie natuurlijk niet ontbreken. De standaard ingebouwde mail-applicatie ondersteunt POP en IMAP. Ook ondersteunt de iPhone standaard een aantal servers en providers, zoals Microsoft Exchange, MobileMe, GMail, Yahoo! Mail en AOL. De iPhone ondersteunt natuurlijk afbeeldingen als bijlage, maar ook bestanden als PDF of Microsoft Word, Excel en Powerpoint zijn allemaal geen probleem.

6. De sensoren van de iPhone 4

De iPhone heeft ook standaard enkele ingebouwde sensoren. Zo herkent de iPhone 4 automatisch wanneer je het toestel een kwartslag draait. Hierbij zal het scherm in veel applicaties van verticaal naar horizontaal wisselen (o.a. Calculator, Safari, iPod, Photos, Camera). Het licht van de iPhone zal zwakker worden naarmate het licht in de omgeving sterker is (dit is ook in te stellen). Deze techniek is ingebouwd om simpelweg energie te besparen en de accu te sparen. Ook dooft van het scherm wanneer je het toestel bij je oor houdt. Dit zorgt ervoor dat je niet per ongeluk met je wang allerlei toetsen indrukt tijdens het bellen.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 21 juli 2013

  kan ik in een belgacom winkel een iphone 4 met een abonement smart 25 aanschaffen

  • 21 juli 2013

   Beste Coosemans,

   Belgacom (en/of Proximus) biedt helaas nog geen iPhone toestellen aan via haar winkels. Wilt u een abonnement/contract afsluiten of verlengen bij Belgacom/Proximus dan raden wij u aan om de aanbieding te gebruiken in onze zoekmodule bovenaan deze pagina. Daarbij kunt u de iPhone 4 selecteren met Proximus als provider. Wanneer u op de button drukt met de toestelprijs van uw keuze, dan kunt u wel van een nieuw iPhone 4 toestel genieten. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014