MobistarMobistar is nummer 2 in de wereld van mobiele telecommunicatie en heeft in België een marktaandeel van 33%. Hiermee is Mobistar één van de belangrijkste spelers op de Belgische en Luxemburgse telecommarkt. Mobistar behoort tot de bedrijvengroep Orange – France Telecom. Als u de iPhone 5s, iPhone 4S of iPhone 5c wilt kopen, bezoek dan zeker de webshop van Mobistar.

Groot voordeel bij online bestellen Mobistar

Exclusieve promoties: Voor ieder product heeft Mobistar exclusief online voordeel webdeals. Op dit moment;

 • Hieronder staan de beste iPhone toestel promoties bij Mobistar!

Mobistar GSM abonnementen

Mobistar heeft het huidige arsenaal aan abonnement modellen geïntroduceerd in 2012. Dit zijn nog steeds: Kangoeroe, Dolfijn en Panter. Ze staan voor wat u belangrijk vindt en voor de manier waarop u het liefst communiceert. Bekijk meer informatie via de onderstaande links.

Klik op de naam van jouw voorkeursabonnement om meer informatie te zien over de mogelijkheden en prijzen.

Mobistar Kangoeroe abonnement

Kangoeroe 8 Kangoeroe 15 Kangoeroe Unl.
Belminuten 90 240 Ongelimiteerd
SMS 100 500 Onbeperkt
Extra Gratis bellen en sms’en met uw familie
Zonder verbintenis € 8,- p/m € 15,- p/m € 42,- p/m

Belangrijk om te weten

Het gebruik van mobiel internet wordt gedeactiveerd op dit tariefplan. Als u gebruik wilt maken van mobiel internet, dan kunt u dat rechtstreeks activeren via uw gsm:

 • ofwel een optie Mobile Mail&Surf van 50 MB voor 5 euro per maand;
 • ofwel mobiel internet gefactureerd per sessie (0,50 euro voor 1 MB of 1 uur).

Mobistar Dolfijn abonnement

Dolfijn 12 Dolfijn 15 Dolfijn 20
Belminuten 120 150 150
SMS 300 Onbeperkt Onbeperkt
Surfen 500 MB 1000 MB 1000 MB
Extra Gratis bellen en sms’en met je familie + onbeperkt Facebook & Twitter
Zonder verbintenis € 12,- p/m € 15,- p/m € 20,- p/m

Mobistar Panter abonnement

Panter 25 Panter 45 Panter 60
Belminuten 210 Onbeperkt Onbeperkt
SMS Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Surfen 2000 MB 3000 MB 5000 MB
Extra Gratis bellen en sms’en met uw familie
Zonder verbintenis € 25,- p/m € 45,- p/m € 60,- p/m

Volledig of half jaar abonnement?

Mobistar spreekt over jaarabonnementen, maar is niet geheel waar. U tekent wel voor twaalf maanden, maar vanaf 1 oktober 2012 heeft u het recht om een abonnement na zes maanden kosteloos op te zeggen. In praktijk gaat het dus om een halfjaarcontract.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 16 maart 2015

  Beste,

  Onze zoon heeft een abonnement bij mobistar van 12.5 €. Hij ondervindt dat hij niet toekomt voor zijn internet. Momenteel heb ik op de site gezien dat er een promotie is voor als je een abonnement afsluit vanaf 20 € dat je dan een cashback krijgt en dat je in totaal maar 29 € moet betalen inclusief een samsung er bij krijgt. Kan hij zijn gsm abonnement opzeggen en dan een nieuw afsluiten?

  OF

  Ikzelf heb momenteel een mobistar herlaadkaart. Kan ik eventueel het abonnement van mijn zoon overnemen en dat hij dan een nieuw abonnement afsluit voor deze nieuwe gsm?

  Of wat zijn de mogelijkheden om toch te kunnen genieten van deze aanbieding?

  • 16 maart 2015

   Beste Nathalie, Bij optie 1 kunt u uw abonnement opzeggen als het huidige abonnement is afgesloten zonder korting op een gsm. Daarnaast moet het abonnement ook minimaal 6 maanden actief zijn.

   Bij optie 2 is dat natuurlijk direct mogelijk. Alleen zult u een uitdaging hebben met het behouden van het mobiele nummer van de herlaadkaart.

 2. 27 augustus 2014

  Sinds een half jaar heb ik een iPhone 5s. Met mijn vorige gsm had ik het Dolfijnabonnement, dus dit werd gewoon behouden. Aangezien ik eigenlijk nogal veel bel (ook naar andere netwerken) lijkt dit abonnement net niet voordelig voor mij, aangezien ik bijna maandelijks de limiet overschrijd en zo telkens rond de 30-40 euro moet bijbetalen. Welk abonnement zouden jullie aanraden?

  • 28 augustus 2014

   Beste Maite,

   Dat is uiterst vervelend om te horen. Als wij het goed begrijpen wenst u uw huidige contract te wijzigen of wilt u overstappen?

   U kunt uw huidig contract stopzetten, maar wij kunnen dit niet aanraden gezien het feit dat u waarschijnlijk veel voordeel heeft ontvangen op uw iPhone 5S toestel. Het verschil dient u dan te betalen bij eventueel stopzetten van uw contract eerder dan 24 maanden.

   U geeft aan in het verleden een Dolfijnabonnement te hebben gehad. Welk abonnement heeft u nu?

   • 10 september 2014

    Nee ik heb mijn iPhone niet gekocht met het voordeel van een abonnement hoor. Ik heb voor mijn iPhone de volledige prijs betaald, en aangezien ik daarvoor dolfijn had, werd dit gewoon behouden. Nu overschrijd ik echter telkens zowel de belminuten als de 500 MB 3G. Zou het abonnement panter van Mobistar dan niet veel voordeliger zijn?

    • 11 september 2014

     Wanneer u met enige regelmaat uw abonnement(kosten) overschrijd, kunnen wij in dit geval zeker aanraden om eens naar een Panter abonnement te gaan kijken bij Mobistar.

     En omdat u in dit geval de volledige prijs voor het toestel heeft betaald, kunt u weer volop genieten van de nieuwe toestelpromoties!

 3. 15 juli 2014

  Is het zo dat er een herlaadkaart met 3 GB voor 15 euro bestaat ??? dank U voor uw antwoord

  • 16 juli 2014

   Beste Canelle,

   Wij herkennen uw vraag niet. 3GB voor 15 euro op een prepaid / herlaad kaart zijn wij niet van op de hoogte.

   Het dichtstbij komt Proximus met 15 euro per maand waarbij u maar liefst 2GB internet ontvangt of Telenet, maar daar ontvangt u nog maar 1 GB internet.

 4. 28 juni 2014

  Beste,

  Onze zoon vertrekt vanaf augustus voor een jaar naar het buitenland (Latijns-Amerika).Hij heeft momenteel een Dolfijn 15 abonnement
  Wij wensen zijn abonnement dus voor een jaar op te schorten. Is dit mogelijk ?
  Zijn er kosten indien dit abonnement wordt stopgezet ?
  Kan hij bij terugkeer hetzelfde nummer behouden ?

  Groeten,

  Guy

  • 28 juni 2014

   Beste Guy,

   U kunt het abonnement en uw contract helaas niet opschorten… Zodra u het contract stopzet, raakt u het huidige telefoonnummer kwijt.

   Wat u kunt overwegen is om uw contract om te zetten naar een Herlaadkaart van Mobistar, zoals de Dolfijn (met internet) of misschien een Kangaroo (zonder internet).

   Bekijkt u alle mogelijkheden hier: http://www.mobistar.be/nl/aanbod/herlaadkaarten

   Mocht Mobistar geen hulp verlenen tot omzetting van uw huidige contract, dan kunt u overwegen om een herlaadkaart (met nummerbehoud!!) ergens anders af te sluiten. Uw zoon kan dan volgend jaar de herlaadkaart weer terug aansluiten bij Mobistar met overzetting (terugplaatsing) van zijn eigen telefoonnummer!

 5. 8 juni 2014

  Hallo,ik heb een iphone 4S gekregen en ik vraag mij af hoeveel het per maand zou kosten ik heb namelijk een abonnement dolfijn en kan ik dan over het limiet zou ik mijn oude simkaart dan kunnen laten overschakelen naar een nieuwe voor iphone 4S ?

  • 10 juni 2014

   Beste Emily, uw vraag is ons niet helemaal duidelijk. Kunt u uw vraag anders omschrijven?

 6. 4 juni 2014

  Beste, Mijn zoon had graag een Iphone 5 gekocht. Waar vind je momenteel de voordeligste aanbiedingen met of zonder abonnement? Momenteel heeft hij een gsm met een abonnement bij mobistar My15. Bedankt!

  • 4 juni 2014

   Beste Kim, de iPhone 5 is helaas nergens (nieuw) meer verkrijgbaar. Sinds de komst van de 5S en de 5c heeft Apple de productie stopgezet en werd er verder verkocht uit voorraad. Helaas is ook de voorraad nu bij alle winkels en webshops op. Wellicht toch even naar de 5S of 5C kijken? Of wachten op de iPhone 6.

 7. 6 maart 2014

  Heb toch mijn abonnement laten aanpassen voor de iPhone. In alle geval bedankt

 8. 4 maart 2014

  kan ik met mijn abonnement dolfijn 12 een iphone 4s kopen of heb ik hier een ander abonnement voor nodig?

  • 5 maart 2014

   Beste Melissa, u kunt een losse iPhone 4S kopen en uw Dolfijn 12 abonnement gebruiken. Hierin zit namelijk onbeperkt Facebook & Twitter en daarnaast 500 MB aan datalimiet.

 9. 27 januari 2014

  beste,

  ik had graag een iphone 5s 16gb of een iphone 5 16/32gb aangeschaft. maar ik zou dit willen doen samen met een abonnement. ik zou maandelijks zo een 25€ willen betalen. hebt u enig idee welke bundel ik zou moeten nemen?

  • 27 januari 2014

   Beste Tjorven, I.c.m. de iPhone 5 of 5S zijn alleen interessante aanbiedingen vanaf 45 euro per maand. Dit bij Telenet op deze pagina. U bespaart al gauw zeker 500 euro op het toestel! Als u echt minder wilt betalen per maand, dan zult u een los toestel moeten aankopen tegen een prijs van 650 tot 900 euro afhankelijk van het aantal GB’s.

 10. 28 december 2013

  Beste,

  Ik zou zeer graag mij een Iphone 5c aanschaffen en ik las op de mobistar-site dat dit kon met korting als je een panterabonnement erbij nam. Ik heb op dit moment echter een abonnement bij proximus, als ik wil overschakelen naar mobistar, regelen jullie dan dat mijn abonnement bij proximus gebroken wordt + (dit is mijn eerste Iphone) hoe zit het juist met een nieuwe sim-kaart in een Iphone? Moet ik een nieuw gsmnummer nemen?

  • 28 december 2013

   Beste Charlotte,

   Als u hierboven op onze button klikt dan komt u uit op de officiële Mobistar website. Als u boven in het menu kiest voor producten > gsm en smartphones > kunt u Apple kiezen en vind u de verschillende iPhone 5C toestellen terug.

   Met een Panter 35 betaald u nog maar 350 euro ipv 589 euro voor de telefoon.

   Met een Panter 55 betaald u nog maar 199 euro.

   U krijgt met dit abonnement dan automatisch een kleinere nieuwe Simkaart die past in de iPhone 5C.

   Helaas is de iPhone 5C bij Mobistar op dit moment uitverkocht. Wanneer de telefoon weer te bestellen is, kunt u aangeven dat u uw huidige telefoonnummer wenst te behouden. Mobistar zegt dan u abonnement op bij Proximus.

 11. 26 december 2013

  Ik heb nu op mijn samsung dolfijn 15, als ik een iPhone koop gaat dolfijn 15 er dan ook op?

  • 27 december 2013

   Beste Ella,

   Wanneer u een iPhone aanschaft dan kunt u prima bellen met Dolfijn 15. Houd er wel rekening mee dat u een nieuwe simkaart nodig heeft.

   Deze kunt u het beste van te voren bestellen via het internet of door even langs te gaan bij een Mobistar verkoopkantoor of winkel.

 12. 9 december 2013

  Beste, ik heb ook een vraagje. Ik heb reeds een “Mobistar Panther 25 plus” abonnement, maar ik vraag mij af of het mogelijk is voor mij om over te stappen op een “panther 25″ abonnement met Iphone 4S die nu tijdelijk 69.99€ kost..? Of is dit alleen voor mensen die nog geen abonnement hebben?

  • 11 december 2013

   Beste Nathan, deze promoties zijn inderdaad gericht op nieuwe klanten. Helaas hebben wij nét vernomen dat deze specifieke promotie offline is gehaald door Mobistar.

 13. 20 september 2013

  Beste,

  Ik wil graag een iphone 4s kopen, en liefst met een abonement van Mobistar (-> Dolfijn). Toch twijfel ik nog een beetje, bij de online store van apple kan ik een iphone 4s (ontgrendeld) kopen voor 399 euro. Dan moet ik uiteraard wel nog een abonnement afsluiten. Hoeveel korting geven jullie (-> Mobistar) bij het afsluiten van een abonnement met een iphone? Wat is het voordeligst voor mij?

  • 20 september 2013

   Beste Anna, Bedankt voor uw vraag. Wij begrijpen je dilemma heel goed. Een los toestel aankopen met een simonly abonnement, of een alles in 1 deal met Mobistar. Wij zijn zelf geen webshop maar een onafhankelijk platform met informatie over goedkope en eerlijke iPhone promoties. Wij geven zelf dan ook geen korting, dit omdat we niets verkopen. Mobistar zelf heeft helaas geen promotie waarbij de iPhone 4S + abonnement kan worden aangekocht. Telenet en Proximus hebben dat op dit moment wel.

   Wat wilt u maximaal per maand betalen voor een mobiel abonnement en staat u open voor Telenet of Proximus?

   • 20 september 2013

    Beste,

    Op dit moment ben ik zelf bij Proximus, maar zonder abonnement, ik herlaad maandelijks 10euro. Het abonnement Dolfijn van Mobistar, voor 12euro per maand past goed bij mij, daarom dat ik wilde overschakelen. Ik zou zeker niet meer dan 20euro per maand willen betalen omdat ik dat te veel vind. Ik bel en sms voornamelijk en internet met mijn smartphone altijd via wifi, zelden surf ik op het 3g netwerk. Daarom dat ik niet meer betaal dan 10euro per maandomdat ik het niet nodig heb. Wat doe ik dan best?

    Groetjes,

    Anna

    • 21 september 2013

     Beste Anna, zo te lezen heeft u eigenlijk al de beste keuze uitgewerkt. Op dit moment is er geen betere aanbieding voor u dan de combinatie “iPhone 4S 8GB kopen bij Apple.com” + “los abonnement Dolfijn 12,-” (Web Only deal)

     • 21 september 2013

      Beste,

      Heel erg bedankt voor de snelle reactie en het advies!

      Groetjes Anna

 14. 9 juni 2013

  Beste,
  ik heb al een Mobistar abonnement (Dolfijn 15).
  Kan hiermee een Iphone met promotie kopen?

  MVG

  • 9 juni 2013

   Beste Kailey,

   Deze promotie is helaas enkel en alleen van toepassing bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

 15. 16 mei 2013

  Beste,
  Ik heb even een vraag , ik heb bij mobistar een abonnement getekent van 12 maanden, Klopt het dat ik dit na 6 maanden kosteloos kan opzeggen ( ook al heb ik toen een gsm van 1 euro kunnen kopen als ik dat nam) ? Dit zou dan lopen tot Juni zou ik dit nu dan kunnen opzeggen en nu die maand abonnementskosten al kunnen betalen? Of hoe zit dit juist?
  Hopelijk krijg ik snel een antwoord :)
  Alvast bedankt
  Vriendelijke groeten

  • 17 mei 2013

   Beste Chloe,

   Het klopt dat u na 6 maanden uw contract kunt opzeggen bij Mobistar. Echter zal dit niet kosteloos zijn. Hierbij moet opgemerkt worden dat het wel voordeliger zal zijn dan dat u een 24 maanden contract zou hebben met Mobistar.

   Hoe hoog het rest bedrag voor uw smartphone toestel zal zijn, durven wij u niet te zeggen. Dit is nader te bepalen door Mobistar zelf. Hiervoor kunt u het beste met Mobistar contact op kunnen nemen.

   Hopelijk hebben wij uw antwoord zo snel verzorgt! :)

 16. 2 april 2013

  beste,

  kan ik vor mijn iphone ook bv een dolfijn abonnement nemen, of kan ik alleen de iphone my 30 enzo nemen?

  Mvg, Wouter Vansina

  • 2 april 2013

   Beste Wouter,

   Je kunt ook heel goed een Dolfijn 10, 15, 20 of 25 abonnement nemen. Dit werkt prima! Als je zelfs “trouwe klant” wordt dan is Dolfijn zelfs enkele euro´s per maand voordeliger.

   Grt, Redactie

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014