Feitelijk zijn er twee manieren om goedkoop een iPhone te bekomen. Enerzijds via een SimOnly c.q. PrePaid abonnement + een losse iPhone kopen bij de goedkoopste webshop. Anderzijds door een mobiel abonnement af te sluiten met verbintenis en vaak een forse discount op de prijs van het losse toestel. Feit is, een iPhone zonder abonnement (met mobiel data component) kan niet optimaal worden gebruikt, u bent dan aangewezen op omgevingen met (gratis) WiFi.

Wat is voor ú nu de beste keuze?

Wat voor uw situatie en wensen de beste keus is kan sterk verschillen. Veel voorkomende factoren zijn;

 • U wilt geen lange verbintenis (gemiddeld 20 tot 24 maanden),
 • U wilt geen ± 650 euro betalen voor een iPhone,
 • U kunt nog geen mobiel abonnement afsluiten (jeugdigen),

Onze mening is dat een iPhone kopen mét abonnement tóch erg interessant kan zijn! Er wordt vaak gedacht dat een telefoon goedkoop lijkt in de aanschaf, maar dat de telecomoperator deze wel weer met hogere abonnementskosten (snel) terug probeert te verdienen. Wij menen; wanneer u een iPhone aankoopt met abonnement, u op dát moment vele honderden euro´s bespaart en het geld kan gebruiken voor andere zaken. Overigens, het abonnement dat u afsluit is vaak net zo duur als het afsluiten van een abonnement zonder telefoon! Enkel PrePaid is dan vaak goedkoper. Maar de bel- en sms-kosten per minuut/sms zijn bij PrePaid vaak wel hoger.

Wilt u meer weten over tarieven of wilt u de verschillende operatoren met elkaar vergelijken? Bekijk dan de pagina´s van de onderstaande operatoren of vergelijk Telenet, Proximus en Mobistar.

Tevreden met onze website? Deel dit met uw vrienden!

 

 1. 29 september 2015

  Beste Redactie, zijn er acties gepland bij base voor Iphone met abo.? Groeten, France

 2. 9 februari 2015

  Beste,

  Ik heb nu een nokia lumia en een king abonnement. (15€). Ik zou een iphone willen aanschaffen, kan ik mijn simkaart gewoon van de lumia in de iphone steken en verder gaan of heb ik een ander abonnement nodig?

  • 19 september 2015

   Zijn er ergens acties voor de iphone 6 of Samsung 6s? Waarbij je enkel je abo moet betalen en bgeen gsm

 3. 1 januari 2015

  Beste, ik heb al meer dan 7jaar een base abonnement en wil graag een iphone 6 aanschaffen. Maar omdat het veel te duur is wil ik van mijn huidige base abonnement overstappen naar een ander abonnement van base waarbij base een Iphone verkoopt in het pakket zelf. Dus een iphone aanschaffen met een abonnement. Is er op dit moment een promotie , actie of dergelijke van base? Mvg

 4. 12 oktober 2014

  Beste,

  Welke operatoren geven een iphone 6 als je een abonnement neemt bij hen?

  • 13 oktober 2014

   Beste Kelly, op dit moment zijn dit Proximus en Mobistar. Maar de promoties vinden wij op dit moment nog niet heel bijzonder. U dient namelijk bijna net zoveel bij te betalen voor de iPhone 6 als in combinatie met een abonnement / contract. Mocht u nog heel even de tijd hebben, dan kunnen wij u aanraden om nog heel even te wachten.

   De iPhone 6 toestellen zijn momenteel nog lastig voorradig, dus tijd zal in uw voordeel werken naar mate de toestellen beter op voorraad zullen komen.

   U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden zodra er scherpere promoties zijn, of u houdt onze pagina in de gaten op: http://www.de-iphone.be/iphone-6/

   • 23 februari 2015

    Welke operator geeft iphone 6 bij zijn abonnement?

 5. 21 september 2014

  Beste,
  Hebt u ondertussen al weet van welke operatoren de iphone samen met een abbo gaan aanbieden?

  Mvg

  • 22 september 2014

   Beste Geert, langzaam maar zeker wordt dit steeds duidelijker. Wat ook zeer belangrijk is om te weten welke operatoren de meeste voorraad hebben van de iPhone 6 dadelijk. Tenminste, als u hem snel in huis wenst te hebben. Op dit moment verkrijgen wij ook hier steeds duidelijker beeld van.

   Staat u al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvangt u einde van deze week automatisch als eerste een update van ons!

 6. 16 september 2014

  Beste, zijn er al belgische telecom firmas die overwegen de overwegen de iphone 6 met een abbonement te verkopen?

  • 17 september 2014

   Beste Timothy, wij hebben eerste geruchten vernomen wie dadelijk als eerste de iPhone 6 mag gaan verkopen. Vanaf vrijdag a.s. zal dit ook met zekerheid door ons gezegd kunnen worden. Wij vragen u om nog heel even geduld te hebben, nog 2 dagen wachten, en dan zullen wij u per email op de hoogte brengen!

   • 22 september 2014

    Beste redactie,
    Is het mogelijk om mij deze ook per email op te sturen ?
    Alvest bedankt=,
    Mvg,

    • 22 september 2014

     Beste Peter, geen enkel probleem. Wij hebben u toegevoegd aan onze nieuws update voor de iPhone 6, die wij u hopelijk vrijdag kunnen toezenden!

     • 22 september 2014

      Beste,
      Is het soms mogelijk om de (voorlopige) voorraad status mij vroeger dan vrijdag te mailen ?
      Ik heb in mijn buurt een Lab9 en een Switch winkel die hun voorraad vrijdagmorgend verkopen aan diegene die eerste zijn.
      Het zou natuurlijk zeer nuttig zijn om te weten welke van de 2 de meeste voorraad heeft.

     • 22 september 2014

      Beste Peter, helaas heeft Apple geen aantallen doorgegeven aan ons. Ook de winkels zelf weten van te voren niet hoeveel iPhone 6 en 6 Plus ze gaan krijgen, dit geldt ook voor bijvoorbeeld Proximus en Telenet. Helaas moeten we dus allemaal geduldig afwachten, of alvast uw slaapzak tevoorschijn halen : – )

 7. 11 september 2014

  Wij overwegen om een Iphone 5c te kopen aan de prijs van 399 euro. Wij hebben nu een ‘dolfijn-abonnement’ bij mobistar met onze gewone gsm’s van respectievelijk 15 ,en 12 euro. Ik merk dat er een promotie is bij Telenet waarbij je een Iphone 5S (twv 699) bij een IKing aangeboden wordt voor 99 euro. Stel dat wij een Iphone kopen zonder abonnement, wat zijn dat de gemiddelde kosten voor iemand die de Iphone iets minder dan gemiddeld gebruikt. Als je toch véél meer verbruik hebt bij een Iphone is het misschien aangeraden om een abonnement te nemen met toestel. En is zo’n 5S ook zoveel beter dan een 5C? Heel wat vragen

  • 13 september 2014

   Beste Joris, dat zijn inderdaad heel wat vragen, maar geen enkel probleem :)

   Beginnen we bij de laatste: De iPhone 5C is er in het eerste geval in veel kleurvariaties, mocht dit u niet aanspreken, dan houdt dit uiteraard direct op. Daarnaast is de interne verwerkingsunit van de iPhone 5S veel sneller. Dit merkt u bijvoorbeeld wanneer u wilt bellen of internet. Al zult u dit in de praktijk haast niet merken. Ook maakt de iPhone 5S tot wel 8 foto’s per seconde! Mocht u hier geen gebruik van maken, dan kunt u met een gerust hart kiezen voor de 5C.

   Of u beter voor een iPhone 5S van Telenet kunt kiezen, is uiteraard aan u. De abonnementen zijn uiteraard flink prijzig per maand. Als u 399 euro kunt missen, dan is het wellicht beter om uw huidige Dolfijn contracten aan te houden. Mits deze u nog voldoende belminuten en internet leveren uiteraard.

   Hebben wij uw vragen zo een beetje naar tevredenheid beantwoord? Of bent u enkel en alleen nog meer aan twijfel geslagen?

 8. 8 september 2014

  Ik heb een abonnement bij proximus,een smart+35. Ik bezit een iphone4 maar wil deze vernieuwen. Kan ik mijn abonnement overzetten op een iphone 5S en hoeveel betaal ik dan voor de iphone?

  • 9 september 2014

   Beste Werner, u kunt uw huidig abonnement gebruiken op een nieuwe iPhone 5S. Voor een losse iPhone 5S betaald u op dit moment nog wel snel 699 euro (zie hier)

   U kunt bent een nieuw abonnement afsluiten, dan bent u voordeliger uit.

 9. 4 september 2014

  Beste, Wij zijn nog niet zo lang geleden overgegaan van mobistar naar proximus en hebben niets dan problemen. Als zelfstandige zouden wij moeten bereikbaar zijn, dit is bij proximus niet het geval. Onze oudste zoon is ook zelfstandige en is van verleden week overgegaan van base naar Telenet en is heel tevreden. Graag had ik geweten of jullie ook een pack hebben waarbij 3 telefoon nummers kunnen inzitten maar die onder mekaar gratis bellen. Wij zijn reeds bij vaste telefoon bij Telenet.

  Alvast bedankt,
  Eddy Denruyter

  • 4 september 2014

   Beste Eddy, we hebben uw klantnummer uit uw bericht gehaald om privacy redenen. Wij zijn geen verkoper / webshop van Telenet. We bieden onafhankelijk advies. U kunt meerdere mobiele nummers in uw Pack opnemen, let wel dat de factuur altijd naar één adres gaat en dus van één rekening nummer wordt ingehouden. Het verschil in bereikbaarheid tussen Proximus en Telenet kan per regio / plaats sterk verschillen, wellicht is Telenet (op het mobistar netwerk) beter voor u. Gratis bellen onderling is helaas, voor zover wij weten, nog niet verkrijgbaar bij Telenet.

 10. 20 oktober 2013

  Beste,
  Zijn er al abonnementen met de iphone 5s?

  Dank bij voorbaat.

  • 20 oktober 2013

   Beste Stéphanie,

   Er zijn helaas nog geen abonnementen bekend gemaakt met de nieuwe iPhone 5S. Zodra deze er zijn, zullen wij hier prijs en informatie over geven.

   Wij verwachten deze vanaf 25 oktober, of begin november.

 11. 26 september 2013

  Beste , ik ben al vele jaren klant bij proximus , en zou mij graag een iphone 5 aanschaffen , maar omdat die heel duur in aankoop is , ben ik aan het overwegen om een abonnement te nemen bij telenet namelijk iking , maar ik hoor zoveel tegenstrijdingen , dat telenet , heel slechte verbinding heeft en heel traag met internet op iphone . Thuis ben ok wel klant van telenet en daar heb ik geen klachten . Alvast bedankt

  • 26 september 2013

   Beste Anja De Ridder,

   Wij ontvangen zeer veel berichten en emails van mensen die Telenet klant zijn of willen worden. Maar nog nooit hebben wij dergelijke klachten mogen ontvangen van mensen die de internet verbinding traag vinden of problemen hiermee ondervinden.

   U geeft aan dat u al Telenet klant bent, dan kunnen wij u aanraden om dit ook voor uw mobiele telefonie aan te schaffen. Uw iPhone 5 wordt hiermee honderden euro’s voordeliger, en de iKing geeft u meer dan voldoende internet voor de meeste mensen.

   Telenet maakt gebruik van het Mobistar netwerk dat zeer goed bereik heeft. U kunt op deze pagina zien hoe goed het bereik bij u is: http://telenet.be/nl/gsm-abonnement/king

   Op deze pagina vind u ook het bereik van het oude en nieuwe netwerk (2g / 3g / 4g): http://klantenservice.telenet.be/content/hoe-verbeteren-we-het-mobiele-netwerk

   Succes met uw keuze!

 12. 17 februari 2013

  ben klant bij base ,zijn er voordelige abonnementen bij aankoop van iphone 5?

  • 18 februari 2013

   Beste Alexandra,

   Base heeft als één van de weinigen nog geen abonnementen in combinatie met de iPhone 5. In combinatie met Base zal je dus een iPhone 5 als los toestel moeten kopen, op http://www.de-iphone.be/iphone-5/ vind je waar deze het voordeligst is.

   Groet, Redactie

Reacties

Schrijf een reactie - Of stel een vraag:

*

Uw e-mail adres blijft geheim en wordt niet getoond aan anderen.

Copyright © 2014